ksnklb

Знахідка для ніжок

Знахідка для ніжок
Знахідка для ніжок
Знахідка для ніжок

Поспішаю також поділитись цим скарбом 🥰. Цей засіб справді чудово захищає ніжки від натертостей і при цьому не відчувається на ніжках, розповідаю про все нижче 😉.
Почну з того, що розмір мого літнього взуття 33-й, і так, свої босоніжки я знайшла у магазині дитячого взуття. І це стосується не лише їх🤭. Вприцнипі, я дуже рада, що зараз великий вибір цього взуття і можна знайти мінімалістичні, стандартні моделі без метеликів та квіточок, та насправді їх не так багато і хочеться, щоб це взуття було комфортним, не натирало і не доводилось шукати щось інше.
Та все ж, деякі моделі потрібно розходити, і це нормально.. а так хочеться якось пропустити цей етап 🥲.
Тому я одразу дуже полюбила цю новинку від Shelly, адже вона захищає ніжки від натертостей та дискомфорту.
Як це працює?
Взагалі, ця знахідка йде у формі стіку 15g, що поміщений у пластиковий білий футляр, що нагадує дезодоранти у стіку, і принцип роботи тут такий самий.
Стік білого кольору, досить твердий, та легко наноситься на шкіру, не танучи. Запах приємний, косметичний.
На шкірі він відчувається як не липка плівка, просто нанесений прозорий шар, що ніяк не заважає, не пече та не стягує шкіру 🤷🏻‍♀️. Якраз він і пом'якшує тертя, та запобігає утворенню мозолів.
На фото нижче, я цей засіб наносила на зони, які найшвидше натираються ремінцем, і знаєте, знявши взуття, я помітила, що навіть почервоніння немає, не кажучи вже по мозолі (ці босоніжки на початку літа їх натерли).
У складі є емоленти, касторова олія, бджолиний віск, канделильський віск, консерванти та ароматизатори.

Знахідка для ніжок
Знахідка для ніжок
Знахідка для ніжок
Знахідка для ніжок