Чистикова Дар'я

Мій перший твердий шампунь

Мій перший твердий шампунь

Я вже давно придивляюся до твердих шампунів. Але ваші, дівчат, відгуки змусили мене нарешті його спробувати.

Зупинилась на найяскравішому українському бренді Sovka Skincare. Вони, до речі, нещодавно випустили лінійку твердих шампунів для різних типів волосся ☝️

Для себе, очікувано, обрала шампунь для жирного типу волосся Mojito. Про нього і хочу розповісти сьогодні ⬇️

Шампунь знаходиться у білій пластиковій баночці по формі шайбочки. Дизайн наліпки — у зелених тонах, натякає на освіжаючу назву Mojito. Баночка виглядає мініатюрно, тут плюс, однозначно буде зручно брати у подорожі чи тренажерний зал.

На зворотній стороні відображена вся інформація стосовно складу та виробника. Об'єм складає 60 гр. Виробник зазначає, що даний шампунь підходить для шкіри голови схильної до жирності.

На вигляд він як коричневий брусочок мила, продивляються такі спресовані часточки. Одразу скажу, що вони не осипаються, засіб взагалом гарно тримає форму при використанні.

У сухому вигляді шампунь має стриманий хвойно-м'ятний запах, дуже приємний.

Зазначу декілька важливих і корисних складників:

🌱 Sodium Coco Sulphate - Основний очищуючий агент, який ефективно видаляє забруднення і надмірний жир, при цьому менш агресивний ніж традиційні сульфати. Підходить для чутливої шкіри голови.

🌱 Butyrospermum Parkii Butter (Масло ши) - Забезпечує інтенсивне зволоження і живлення, що допомагає зберігати волосся м'яким і здоровим. Підходить для запобігання сухості та ламкості.

🌱 Panthenol - Провітамін B5, який глибоко зволожує, зміцнює волосся і покращує його блиск, що робить волосся більш здоровим і легким для розчісування.

🌱 Mentha Piperita Oil (Олія м’яти перцевої) - Має охолоджуючий ефект, надає свіжість і може допомогти контролювати надмірну жирність шкіри голови.

🌱 Camellia Sinensis (Green Tea) Extract - Антиоксидантний екстракт зеленого чаю, який заспокоює шкіру голови.

У використанні твердий шампунь виявився дуже зручним. За рахунок пористої структури він не вислизає з рук і швидко розподіляється по вологому волоссю.

Піноутворення чудове, гарно промиває з першого разу, а після другого — до скрипу. Аромат розкривається під час намилювання, але швидко випаровується, потім взагалі не залишається на волоссі. Після змивання відчутна легка та приємна прохолода на шкірі голови.

Я маю жирний тип волосся і мию його щоранку. За резульатом використання даний шампунь суттєво не вплинув на графік миття, проте ввечорі волосся виглядає ще чистим та гарним. Власне результат на фото:

Мені подобається, що є непоганий блиск та об'єм. Шампунь абсолютно не сушить та не плутає волосся, на дотик воно дуже м'яке та розсипчате. Також дуже тішить витрата засобу, він надзвичайно економічний.

Також є невелика особливість зберігання, котра актуальна для всіх твердих шампунів: після використання треба дати шампуню підсохнути.

Я дуже рада такому позитивному досвіду з твердим шампунем, Mojito Shampoo від Sovka Skincare в повній мірі виконує мої запити до такого типу засобу👌 Сміливо раджу до знайомства та і взагалі, як дієвий та ароматний варіант очищення волосся на щодень.

Дякую за увагу ❤️