Anna_feerie

+1 день з чистим волоссям, це перемога, дівчата!)))

+1 день з чистим волоссям, це перемога, дівчата!)))
+1 день з чистим волоссям, це перемога, дівчата!)))

Тверді шампуні я зазвичай обходила стороною, бо колись мала негативний досвід. Але ось на цю крихітку побачила хороші відгуки, та й формат видався мені доволі зручним (особливо, якщо треба терміново кудись поїхати, а місця у валізі обмаль).

Так він і лежав у мене, адже нагоди для поїздки не було... але косметика має строки придатності, тож було вирішено нарешті протестувати це французьке диво.

+1 день з чистим волоссям, це перемога, дівчата!)))
+1 день з чистим волоссям, це перемога, дівчата!)))

Шампунь має вигляд брусочку (як мило)) та легенький квітковий аромат. Милиться доволі непогано, спочатку я додаю трохи води у долоні, а потім починаю намилювати, ніби мию руки (хоч можна і одразу на шкіру голови наносити, але мені так зручніше).

Склад доволі лаконічний, виробник заявляє, що 99 % інгредієнтів біорозкладні та органічні. Замість жорстких сульфатів маємо більш м'які ПАРи (DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE та SODIUM COCOYL ISETHIONATE), для пом'якшення волосся присутні касторова олія, жирні спирти та олія макадамії.

Під час миття відчувається, що шкіра голови добре очищується (не до такого прямо скрипу, але близько до того), при цьому якимось дивним чином довжина не пересушується, а навпаки, ніби трохи зволожується та розплутується.

Звісно, мої кучері не можуть обійтись без маски/бальзаму/кондиціонеру, тому цей крок я ніколи не пропускаю. Потім, як і завжди, наношу незмивний бальзам або крем та стайлінг (зазвичай в мене це пінка, наразі оця: https://club.makeup.com.ua/post/31360/).

А тепер найцікавіше - результат на моїй шевелюрі на третій (!) день після миття! Зазвичай я мию волосся через день і на другий воно вже виглядає не надто свіжим. Але з цим шампунем (хто шукатиме, повна назва - Yves Rocher Твердий Шампунь Ніжність з Ромашкою БІО) я можу спокійно ходити 3 дні і навіть на третій день все доволі гарно!))

Додаю фото в різних ракурсах та освітленні (не зважайте на купу baby hairs та легкий хвилястий безлад, я спеціально не робила рефреш, щоб показати результат роботи шампуню!)).

Дуже тішусь таким ефектом, адже помити та вкласти кучері - то додатковий час, і мати в запасі один день мені дуже зручно😁. Можливо, в спеку я повернусь до миття через день, але при цьому все одно моя зачіска виглядатиме більш свіжою аж до миття🥰. Рекомендасьон 👌.