OKazkova

Як підтримувати чистоту волосся навіть у спекотне літечко

Як підтримувати чистоту волосся навіть у спекотне літечко

Зазвичай мию голову 1 раз на 3 дні. А з початком літа помітила, що волосся стало жирнитися швидше, ніж зазвичай, і виникла потреба у митті через день. Якось так збіглося, що одночасно і потеплішало, і попередній пілінг від HiSkin закінчився. Тож вирішила придбати найпопулярніший у клубі пілінг - тобто цей - і особисто оцінити його ефективність😏

Паковання. Пілінг має два варіанти паковання: у пляшечках на 50 і на 100 мл. Менша пляшечка гарна для знайомства, але я вирішила взяти одразу 100 мл і не пожалкувала. Пляшечка з непрозорого білого пластику з усією необхідною інформацією на звороті. А найголовніша перевага паковання - це зручний тоненький носик, завдяки якому засіб потрапляє саме туди, куди його ллєш.

Склад пілінгу невеликий та безпечний.

🫧 Містить дієву комбінацію кислот:

• Glycolic Acid - гліколева кислота - зменшує лущення шкіри голови, живить волосяні цибулини, забезпечуючи прискорення росту та оновлення волосся
  • Citric Acid - лимонна кислота - звужує пори, завдяки чому регулюється надмірне виділення жиру
  • Lactic Acid - молочна кислота - відновлює рН-баланс та допомагає позбутися лупи

🫧 Ще з корисносного у складі є гліцерин та пантенол для зволоження і заспокоєння шкіри голови.

🫧 Ну і, звісно: вода, розчинник, консерванти та регулятор в'язкості.

Консистенція ідеальна: прозора густа водичка, крапля тримає форму. Засіб не розтікається в процесі нанесення. Аромат не чутно.

У використанні. Пілінг рекомендують використовувати 1 раз на тиждень: нанести, помасажувати, залишити на 2-3 хвилини та вимити голову із шампунем. Тож я наношу пілінг, роблю масажик щіткою протягом тих 2-3 хвилин і двічі промиваю шампунем. Пілінг не викликає жодних неприємних відчуттів: не пече і не щипає. Є хіба що приємне тепло від масажу.

Враження та висновки

✨ Вже після першої пари використань я помітила, що волосся менше жирниться, тож впевнено повернулася до звичного режиму миття 1 раз на 3 дні. Це саме той результат, на який я сподівалась, і якому дуже зраділа.

✨ Лупа мене не дуже турбувала раніше, хоча іноді трошки бувало. Зараз лупи немає.

✨ Зменшення випадіння волосся не помітила. Але це питання, яке треба вирішувати комплексно, і не покладатися на один тільки пілінг.

Загалом вважаю, що це чудовий продукт, який ефективно підтримує чистоту волосся та шкіри голови навіть влітку. Гарний склад та дієвість за доступну ціну. Тож, хто ще не спробував Пілінг від Meloni, то щиро рекомендую придивитися до нього!

І дякую за увагу🫶