PILIRINA 💛💙

SINART: підкреслить глибину очей одним помахом щіточки

Скажу відверто, чекаючи на туш, боялася, щоб загальний образ не виглядав як поганий косплей у стилі Харлей Квін, бо колись мої експерименти з яскравими тушами були провальні. Але не цього разу. Кольорова новинка - туш від SINART COSMETICS 🇺🇦вразила своєю якістю.

По-перше, це найголовніше - за час використання у мене жодного натяку на якусь алергічну реакцію не було. Це круто, бо моїм очам кожна друга туш не підходить.

По-друге - вразила не тільки люксова якість пакування, а й допоміжна щіточка, яка йшла у комплекті. Хочеш класичні війки - будь ласка, подовжені - просто зміни щіточку.

Насправді туш виглядає яскравіше, ніж на фото. Навіть мій малюк, який, думала, не помічає такі нюанси, довго роздивлявся нафарбовані вії і сказав коронний комплімент: «Мама, які у тебе красиві, сині очі!» Хоча мав на увазі вії, які він сприймає одним цілим.

Туш для вій вимальовує класний об'єм і яскраво-сині війки. Класична щіточка забезпечує ультраточне та комфортне нанесення, а допоміжна - космічну довжину. Туш демонструє високу стійкість - до 12 годин. Абсолютно стійка, жодного разу не побачила крихт чи кіл під очима. Змивається кусочками, як термо.

Короткі або довгі - з цим приголомшливим продуктом вії будуть чудові! Синя туш чудово підкреслює природну красу будь-яких очей. Я дуже задоволена і хотіла б ще до пари замовити фіолетову новинку. Думаю, вона буде гармоніювати з моїм відтінком сіро-зелених очей.

Однозначно рекомендую познайомитися з українським брендом SINART. Враховуючи мою примхливість, якість туші на висоті. Експериментуйте, дівчатка! Кольорові війки зараз у тренді.