LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow
Рідкі матові тіні для повік
Привіт Makeupclub 🖤
Гарно, дуже красиво, але так не однозначно чи брати чи ні 😒
💜 Упаковка: стильно виглядає і її приємно тримати в руках (імітація матового скла).
💜 Розмір: 7,5*2,2 см.
💜 Матеріал: пластик, який підходить для вторинної переробки.
💜 Об'єм: 5.2 мл
💜 Колір: 405. Насичений лавандовий, дуже пігментований.
💔 Текстура: силіконова, рідка, яка швидко фіксується і сушить шкіру повік, хоча виробник вказує на зворотне.
💜 Формула: водостійка.
💜 Стійкість: тримається протягом дня. У мене не жирна повіка, я б сказала напівжирна, то тіні тримаються відмінно, не скачуються.
💜 Аплікатор: для нанесення на всю повіку ідеально підходить, бо не дуже маленька і невелика лопаточка, якою дуже зручно підбиратися і в куточок ока і опрацьовувати ніжну повіку.
💔 Фініш: матовий, не тьмяніє. Але якщо зверху не наносити більше нічого, то можуть проглядатися прогалини в тушовці.
💜 Демакіяж: змиваю двовазкою (думаю що гідрофільна олія теж зійде), звичайна міцелярка не бере.
*💜 - ок,
**💔 - не ок.
Свотч красунчика 💜
При першому нанесенні тіні здаються більш пастельними, оскільки вони вологі і світліші, а вже коли фіксуються і застигають - стають трохи темнішими і тіні набувають оксамитового лавандового відтінку.
В роботі 🖌️
💔 З цими тінями можна зробити тушовку, але працювати слід швидко, тому що вже за хвилину вони починають фіксуватися. А я не дуже люблю, коли змушують поспішати і немає часу виправляти косяки.
💔 При тушуванні тіні роблять плями, які менш пігментовані ніж інші локації. Це не очевидно і навіть не впливає на подальше нанесення сухих тіней, але якщо це макіяж тільки з цими тінями, без закріплення іншими зверху, під певним ракурсом можна помітити дірки в тушовці.
💜 Тушовка йде в рожевий відтінок.
💜 Ідеально підходять як база/ підкладка під сухі тіні.
💜 Якщо зверху додати блискітки на силіконовій/ мусовій базі, то підкладка не роз'їдається, все залишається на місці.
💔 Якщо нашарувати ці тіні, то вони сильно стягнуть повіку. З тієї ж причини краще не залишати багато продукту на кордонах, коли малюєте графічні елементи.
💜 Але не помічала за ними, щоб тріскалися.
💜 Рідка підводка та олівець чудово малюють по тіням зверху.
💜 Тинт не залишають.
*💜 - ок,
**💔 - не ок.
Але найбільше мене не влаштовує сухість та дискомфорт на повіках, вони прям, відчуваються важкими. Коли розтушовую, все більш-менш ок, але коли наношу навіть тонким шаром, але без розтушування, то цього вистачає, щоб тіні добротно стягнули шкіру та зробили повіко візуально старим 😢 (див. фото).
Висновки 🧐
Колір гарний, а формула мені не підходить. Я схильна вибирати комфорт у повсякденному житті, тому таким як я, рекомендую їх брати під конкретні епізодичні цілі. Інші відтінки не пробувала, але якщо вони також сушать повіку, то я б віддала перевагу іншому бренду.
Фінал цього макіяжу мені не дуже подобається. Трохи врятувала мене блискітка, яка перекрила всю сухість і хоч не так це впадає у вічі 😓
P.S. Ще один макіяж з цими тінями тут https://club.makeup.com.ua/looks/41784/
Дякую щ о заглянула, будь вродливою, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)