M O N D ✨️

Релакс з ароматом осіні

Релакс з ароматом осіні

До засобів Uterra Native часто тягенться рука через приємну вартість, спокусливі аромати та українське походження... І так, пакування також досить атмосферне.

Піна для для ванни Uterra Native у мене давно, але я все не могла закінчити її : то вона мені подобалася, то зовсім ні.

Баночка на 300 мл розрахована максимум на 9 використань.

Як діє?

Піна пом’якшує воду та створює чудові бульбашки.

  • Олія пачулів підвищує пружність, зволожує та заспокоює шкіру.
  • Олія листя кориці поліпшує мікроциркуляцію крові, допомагає розслабитися за емоційного навантаження.

Склад має компоненти, які можуть викликати алергію. Добре б заздалегіть протестити на шкірі:

  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Styrene / Acrylates Copolymer, Parfum, Allantoin, Cinnamon Bark Essential Oil, Patchouli Essential Oil, Methylchloroisothiazolinone , Methylisothiazolinone; Cinnamal, Eugenol, EDTA, Citric Acid.

Як використовувати?

35-50 мл концентрованої піни спінити під струменем води. Можна налити у ковпачок і піднести під кран.

Піна "Пряна спокуса" має цікавий осінній аромат. Ніщо інше, як аромат запашного глінтвейну з прянощами і цитрусами. Але, є у ньому і різкі хімічні ноти. Якщо велика концентрація + гаряча вода = може призвезти до роздратування, замість релаксу. Аромат сподобається не всім точно. Мені нормально і я з нею можу розслабитися у ванній. Але, залишається враження, що аромат штучний.

Піна виходить ніжна, приємна, середньої щільності. Коли рідина була на дні, то просто налила у баночку води і добряче збовтала. Так утворилося набагато більше густої піни, ніж під струменем води. Піна швидко розчиняється і перетворюється у звичайні бульбашки.

Підсумки

З ароматом тут: або полюбите його, або ні. Головне не наливати забагато при високій температурі води. Для мене це аромат осіні, глінтвейну, прянощів, цитрусових фруктів, тепла і специфічних акцентів на фоні.

А щодо самої піни - непогана за свою ціну (≈ 50 грн). Шкіру не сушить, роздратування не було. Це точно не найкраща піна, яку можна знайти. Навряд чи її повторю. Проте, не жалкую, що спробувала.

____________________________

Концентрована піна для ванни Uterra Native Пряна спокуса

Релакс з ароматом осіні
Релакс з ароматом осіні
Релакс з ароматом осіні
Релакс з ароматом осіні