saybeautyk

Shelly | Охолоджуючий скраб

Shelly | Охолоджуючий скраб
Shelly | Охолоджуючий скраб

Я дуже люблю скраби Shelly - для мене вони ідеальні у своєму використанні та дії.

Колись користувалась скрабом з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте (https://club.makeup.com.ua/post/15420/ - огляд) і закохалась в нього з першого ж разу!

Тепер же у бренду вийшла новинка з ефектом охолодження, а враховуючи повернення спеки останніми днями - це дуже доречний засіб.

Скраб представлений у притаманному для цієї лінійки пакуванні - банка-шайба з прозорого пластику, обʼємом 200 г.

Через прозорі стінки видно колір засобу і зручно відслідковувати розхід; а також була наявна захисна пластикова мембрана між кришкою і самим скрабом.

Цей скраб на основі цукру, що дуже важливо для моєї шкіри (бо дуже чутливо реагує на сольові скраби роздратуванням і печінням).

Також присутня мʼяка ПАР Sodium Cocoyl Isethionate, що забезпечує легку піну під час користування, алантоїн для помʼякшення шкіри, ментол та олія мʼяти перцевої (саме вони забезпечують охолоджуючий і тонізувальний ефект).

Текстура у цього скрабу ідеальна 🫧

Для мене справді кращої не існує. Лише скраби Tink схожі на ці😉

Це середнього розміру часточки цукру, що не розсипаються по всій ванні, коли їх набираєш з банки, а тримаються вкупі, як паста. При цьому консистенція зовсім не жирна і легко в нуль змивається водою.

Колір прекрасний - ніжний, мʼятний, якраз для літа)

Скраб дуже легко розподіляється по шкірі - я роблю це на вологі ноги/руки. Та і взагалі настільки він приємний, що користуюсь ним по всьому тілу, а не лише для ніг)

Під час процедури скрабування від змішування з водою утворюється ніжна пінка, яка додатково очищує шкіру. Таким чином гель для душу можна не використовувати)

Часточки цукру делікатні, вони зовсім не дряпають та не подразнюють шкіру, а навпаки делікатно відлущують її. Жодної сухості після користування немає - я можу навіть не наносити крем.

А головне - жирності чи масної плівки скраб також не лишає!

Аромат свіжий, нагадує олію перцевої мʼяти і добре пробуджує)

Під час процедури скраб охолоджує ледь відчутно, але якраз після змивання ефект холодку проявляється більш інтенсивно і тримається у мене протягом ще хвилин 15-20) але змерзнути від нього важко, це комфортне і помірне охолодження.

Однозначно рекомендую спробувати хоча б один зі скрабів Shelly, тому що це справжня перлинка! Спробувавши їх, ваше враження про скраби перевернеться й інших вже не захочеться. А така новинка точно не буде пилитися на поличці у ванній, а дуже швидко зможе пробудити зранку чи освіжити/зняти втому ввечері 💚