Шампунь для глибокого очищення | Meloni
Meloni Deep Cleansing Shampoo pH8.1
Бренд Meloni стрімко заполонив серця та полички дівчат. Звісно ж нещодавня новинка - шампунь для глибокого очищення не обійшовся й без моєї уваги.
Шампу в білій пляшечці із рожевим логотипом бренду, це оформлення нової лінійки Deep Cleansing.
Засіб має pH 8.1, завдяки чому ефективно очищує шкіру голови від зовнішнього бруду та засобів для укладки, зберігаючи природний баланс та надаючи захист шкірі голови від подразнень.
Також основними інгредієнтами є олії персика та мигдалю, гідролізований протеїн пшениці - які в комплексі надають волоссю здоровий блискучий вигляд та зміцнюють структуру локона.
Консистенція в шампуню доволі рідка і гарно витікає з пляшечки. Він прозорий та має приємний солодкий аромат якогось квіткового сиропу.
Піниться шампунь добре, волосся завжди промиваю двічі, роблячи легкий масаж спеціальною щіткою для шкіри голови.
Змивається засіб так само легко, як і наноситься. Не залишає плівки на волоссі чи сухості шкіри голови. До скрипу голову він не вимиває, що є добер, бо скрип може спровокувати перхоть. Він просто добре очищує від себуму та пилу.
Я не сушу волосся феном і з цим шампунем корені залишаються гладкими та мають свій легкий об'єм. Pазвичай моє волосся та третій день помітно жирніє, то наразі ж на третій просто втрачається об'єм, але сальних прядей е немає.
Коментарі (0)