Порожні баночки/ Ч. 2
Ще одна партія відправляється в смітник 🗑️
Пептидна сироватка проти зморщок
Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule
Класна сироватка, рекомендую всім хто вагається її купувати! Приємно зволожує шкіру, густенька, після неї шкіра виглядає доглянутою
Огляд на сироватку тут:
Сироватка для обличчя проти знебарвлювання з вітаміном С Eveline Cosmetics Beauty & Glow Bright Girl Serum
Бюджетний хороший варіант сироватки з стабільним вітаміном С
Дійсно давала видимий результат і сяйво, проте залишала на обличчі помаранчевий відтінок, тому використовувати ввечері, тим паче концентрація віт. С 20%
Зараз розумію що варіант обʼєму 18 мл. в продукті з терміном зберігання 3 місяці це чудово вигадано, бо рідина може окислитись
В мене так і сталося, я просто почала використовувати інший засіб, забула про віт. С і в результаті маємо таку картину: сироватка потемніла, зіпсувалася та більше непридатна до використання
Мультиживильний ліфтинг-крем для очей і повік Eveline Cosmetics Bio Hyaluron Expert
Ще один крутий продукт від Eveline, купила б ще, допоміг мені з однією проблемою, про неї і про крем можна почитати тут:
Зволожувальний крем для обличчя зі скваланом і центелою Biono Squalane & Centella Asiatica
Крем хороший, можна було б повторити, якби виробник змінив тару, в мене вже вдруге ламається дозатор
Більше інформації тут: https://club.makeup.com.ua/post/43116/
Крем для обличчя Heimish Matcha Biome Repair (міні)
Густий крем, який буде живити найсухішу шкіру або захистить її взимку
Текстура та опис тут:
Тонізуючий тонер для обличчя
Secret Key Rose Floral Softening Toner
Як база- супер, при використанні агресивного догляду- підходить і має дружити з будь-яким компонентами Огляд 👇🏻
Mayur Wax Brow Styling Віск для брів з аргановою олією
Бюджетний і супер фіксуючий, люблю цей віск, навіть один подарувала подрузі, бо впевнена в ньому
Більше фото👇🏻
Дякую, що радієте зі мною, коли щось викидається не з інших причин, як повне використання 🫶🏻
Коментарі (0)