Ірина 🦋

Тканинна маска з екстрактом яєчного жовтка

Тканинна маска з екстрактом яєчного жовтка

Я люблю застосовувати маски, у тому числі і тканинні, особливо коли у мене мало часу для приготування альгінатних.

Маски від бренду Bioaqua я вже купувала, у тому числі й Egg Face Mask 🥚беру не вперше.

Тканинна маска з екстрактом яєчного жовтка Bioaqua Egg Face Mask містить багато корисних елементів, які сприятливо діють на шкіру. Вона сприяє делікатному очищенню обличчя від забруднень, надлишку себуму, патогенних бактерій, відмерлих лусочок і токсинів. Завдяки цілющому просоченню виріб поповнює нестачу вологи в епідермісі й ефективно відновлює його пошкоджені ділянки, він вирівнює мікрорельєф обличчя, підтягує проблемні зони, покращує колір шкірного покриву й усуває сліди втоми. Косметичний продукт нормалізує перебіг процесів метаболізму, активізує клітинну реновацію і підсилює захисну функцію. Він надає потужний антиоксидантний ефект, що дає змогу сповільнити процес старіння епідермального шару і підтримувати його життєвий тонус.

Тканинна маска з екстрактом яєчного жовтка

Маска в пакетику, добре просочена есенцією. Є основа, на якій лежить тканинна маска і завдяки якій її легко нанести на обличчя 😊

Тканина маски тоненька, добре прилягає до обличчя. Лекало нормального розміру, не величезне, як буває у деяких масок. На мене трохи завелико по ширині.

На фото не лякайтеся, там розмір здається величезний, це маска була вже після зняття і вона підсохла, я намочила її у воді,💦 щоб показати яка тоненька вона була на початку, тканина просто розтягується 😂

Зазвичай тримаю маску 20-30хв, за цей час рідина вбирається і тканина підсихає. Після маски на обличчі залишається зовсім невелика липкість, не критична. Якщо зверху нанести крем, липкість одразу йде. Якщо ж нічого не наносити, через час вона все одно проходить сама.

Ця маска дає мені класне зволоження та вирівнює колір обличчя 💦

А ви використовуєте маски для тканин? Які ваші улюблені?

🥭 FarmStay Real Mango Essence Mask https://club.makeup.com.ua/post/43613/

🌾 Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Rice https://club.makeup.com.ua/post/39021/

🫏 Elizavecca Silky Creamy donkey Steam Cream Mask https://club.makeup.com.ua/post/33845/

🎃 Eyenlip Super Food Pumpkin Mask https://club.makeup.com.ua/post/48451/