Свіжість дощу Avenue Des Parfums Midnight Nice
аромат насолоди
На сьогоднішній допис мене надихнула довгоочікувана свіжість літнього дощику💦 . Поки дощик наповнював повітря свіжістю, а душу – спокоєм, я приймала душ з розкішним гелем українського бренду Avenue des Parfums.
💚 Гель прозорого кольору, швидко утворює густу піну. Аромат, який панує у ванні у цей час насичений і просто неймовірний. Це ніби СПА, ароматерапія і недарма виробники порівнюють цей аромат із вечірніми прогулянками вулицями Ніцци. Цитрусові ноти у мене асоціюються з відлунням новорічних свят. Ці нотки плавно переходять у квітковий серцевий акорд, а шлейф з деревних нот створює відчуття комфорту та затишку. Аромат гелю ніби сама витонченість і загадковість.
Ви вже знаєте про мою любов до жасмину і тут він також є серед серцевих нот разом із водяним гіацинтом - вони створюють відчуття легкості та повітряності.
✨ Для мене Avenue des Parfums став справжнім цьогорічним відкриттям у світ ароматів на які авторів надихнули різні куточки світу. Класно, що в себе у ванній я можу відчути свіжість морського бризу та насолодитися вишуканими квітковими нотами. Це не просто аромати, а емоції, спогади та враження...
P.s: Якщо чесно, то я давно шукала парфумований гель для душу, який став би аналогом давно вже забутих на українському ринку, проте досить популярних у свій час гелів Camay. Так ось ці гелі кращі, адже зроблені в Україні🇺🇦
Згодні зі мною? 😉
Коментарі (0)