Alina_Demchenko

Перш ніж вийти з дому - ЗАФІКСУЙ! Спрей-фіксатор для макіяжу Girlwood

Довгий час, моя косметичка забула про фікс спреї. Все просто: на неї так вплинуло те що я працюю видаленно. Але під час носіння такого аксесуару як маска для обличчя - я використовувала його постійно.

Спрей-фіксатор для макіяжу від Girlwood, став незамінним помічником навіть в моєму повсякденному легкому макіяжу. Для креативного та вечірнього - це справжній скарб . Він здатен подовжити життя макіяжу, а також зробити так, що б хайлайтер не відбивався на темному одязі мого чоловіка, а тон - на моїх білих футболках .

Об'єм данного продукту 30мл ( саме те, що б ознайомитися з продуктом). Завдяки того що воно не "бризкає", а утворює легку хмиринку - нанесення продукту найприємніше. Я зустрічала продукти які плювались в лице, або просто стікали після розпилення. Тут такого нема. Якісний дозатор видає нормальну кількість продукту, який зовсім не відчувається на обличчя. На моє - потрібно десь два пшики, що б саме рівномірно покрити його.

Аромат в нього ледь помітний, трошки трав'яний. Якщо нанести надто рясно, який час буде відчуватися легка липкість. Перший час, на обличчі відчувається легка приємна прохолода, але це швидко проходить і він зовсім не заважає.

Відчуття стянутості - нема. Відчуття плівки - нема. Фініш у продукта натуральний. Він не матовий і не глянцевий, тож він ніяк не впливає на фініш вашого макіяжу.

Змивається без танців з бубну - міцеляркою.

В умовах спеки, продукт показав себе просто неймовірно. Нічого не текло і не забруднювало речі. Блискучі частинки макіяжу - не осипались. Єдине на що спрей не вплинув - губна помада. Банально, я її їм)))

Головною особливістю фікс спрея САМЕ ДЛЯ МЕНЕ - можливість наносити пензлем шимерні/металік відтінки. Більшість таких продуктів, найкраще передаються саме пальцем, але інколи необхідно наносити саме пензлем .

Для чистоти експеремента я взяла доволі легку палетку тіней, де текстура продукта, трошки крихка і масляниста.

Я думаю тут і слова не потрібні - все і так видно.

Нанесення продукту щільніше навіть а ніж з пальцем, гарно розтушовується і наноситься, а головне - СТІЙКЕ.

Можете самі протестувати - лайфхак старий і робочий)))