Олена Романюк

Консилер TopFace Instyle Lasting Finish Concealer

Консилер TopFace Instyle Lasting Finish Concealer

Я - власниця блідої шкіри, світлого волосся та 50-ти відтінків блакиті під очима 🥹 Знайти вдалий відтінок тонального крему чи консилеру, завжди було проблемою, щоб не був жовтим, сірим, не робив погляд ще більш втомленим, не сушив шкіру.

Виявляється, що є той самий, ідеальний консилер у бездоганному відтінку, який буде непомітним та ефективним.

Це консилер TopFace Instyle, який має широку палітру відтінків, я обрала для себе 03 Rose Nude і вгадала на 100 %

Формат пакування - важкий флакон, запакований у коробочку, що не звично, зважаючи на бюджетну ціну в 130-150 грн.

Об' єм - 3,5 мл (той же Essence має 7 мл), та флакон заповнений вщент, під самий обмежувач.

Аромат - квітково-спиртовий, достатньо яскравий, мені це не дуже подобається. Але при нанесенні під очі не відчувається, вивітрюється та не викликає подразнення

Пензлик - звичайний, не жорсткий, комфортний до шкіри

Консистенція - на перший погляд, рідкувата, але консилер не тече по шкірі, добре тримається у нанесеному місці

Обмежувач - присутній, працює добре, але мені треба зовсім трішки засобу, тож, доводиться знімати серветкою.

Свотчі відтінка Rose Nude 03 TopFace, на тильній стороні руки, де найблідіша шкіра

Справа - при яскравому сонячному світлі

Зліва - природнє освітлення в кімнаті

Відтінок здається персиковим, на мою думку, такий класичний тональний крем.

Текстура - шовковисто-суха, якщо можна так сказати.

Консилер дуже швидко пристосовується до шкіри, схоплюється, на пальцях лишається певна сухість після нанесення на обличчя.

Починаємо фарбуватися? 😉

Так виглядає моя шкіра навколо очей, усі відтінки рожевого, блакитного і фіолетового 😅 + пігментні плями. Мені скоро 39 років і я просто боюся додатково пересушити тендітну шкіру навколо очей.

Наносимо консилер, або безпосередньо пензликом, або пальчиком. Мені більше подобається останній варіант.

Як помітно, то відтінок 03 Rose Nude не контрастує зі шкірою, не є занадто світлим чи темним.

Швиденько розтушовуємо пальцем і отримуємо ось такий результат 🩷

Рівномірний тон, контраст відтінків шкіри приховано, пігментні плями теж, максимально замасковані

Свіжий, відповідно, здоровіший вигляд 😉, шкіра світла, навіть сяюча трохи

Непомітність та комфортність, я не відчуваю стягнутості на шкірі під очима, відтінок вдалий, не кидається у вічі, немає контрасту з іншими ділянками на обличчі

Виробник обіцяє 12 годин стійкості, але мені стільки не потрібно 😅, 6-8 робочих годин консилер тримається та виконує маскувальні функції.

Змивається міцелярною водою Garnier начисто.

Я дуже задоволена придбанням консилеру TopFace, зважаючи, що дуже люблю лаки для нігтів цього виробника, то я не здивована якості та ефективності. І радію, що закрила гештальт по певним позиціям декоративної косметики 🩷

Якщо ви теж, в пошуках, ідеального консилера, то зверніть увагу на бренд TopFace!