khoroshaeva

М'якенькі ніжки та ручки всього за кілька хвилин)

Всім привіт✌️

Я отримала у подарунок регенерувальний крем для ніжок JAR №7 від українського бренду Honest. Можу сказати, що кремчик став для мене приємним відкриттям і став серьйозним конкурентом для мого улюбленного Shelly). Розповідаю більш докладно👇

З першого погляду цей кремчик привертає увагу своїм естетичним дизайном, прям вау).

М'яка туба з матового пластику не тільки приємна на дотик, але й дуже практична: не ковзає в руках і щільно закривається (фліп-топ).

Вузенький дозатор дозволяє контролювати витрату крему, він не забивається та не "плюється"

Об'єм: 100 мл, витрата дуже економічна.

• Склад збалансований, бо поєднує в собі зволожуючі, живильні, відновлюючі та захисні компоненти.
  • Багатий на олії, які забезпечують додаткове живлення та пом'якшення шкіри. Олія обліпихи, абрикосових кісточок, оливи та льону, кокосова олія.
  • Містить вазелін, а всі ми знаємо, що це потужний зволожувач, який створює захисний бар'єр на шкірі та запобігає втраті вологи.

Як на мене, то склад дуже гарний). Крем не викликав ніяких алергічних реакцій, хоча використовую його не тільки для ніжок).

• Консистенція кремова, трохи вершкова, має середню щільність. На дотик м'яка, пластична, трохи олійна, але абсолютно не жирна та не липка.
  • Аромат не яскраво-виражений, він солодкувато-косметичний із легкими, трав'янистими нотами. Запах приємний, на шкірі лежить невловимо, не викликає жодного дискомфорту

Я вже розповідала, що мені ліньки окремо використовувати крем для ніг, простіше взяти лосьйон та нанести його на все тіло🤣.

Проте, до цього крему дійсно тягнеться рука, щодня використовую його перед сном). Наношу не тільки на ніжки, а ще й на ручки, мені здається, що він універсальний в цьому плані).

Маленької горошинки крему цілком достатньо для комфортного використання. Крем приємно та м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється. Повністю вбирається протягом 3-4 хвилин, не залишаючи на шкірі відчуття липкості, жирності та олійності.

Моя шкіра ніг: не проблемна, без тріщин та мозолів, але суха. Також, в мене на нозі, біля кісточки є невелика плямочка з дуже сухою, огрубілою шкірою, яка постійно лущиться. Вона ідеально підійшла для фото "до" та "після").

Шкіра рук: дуже суха.

Крема дає:

• Чудове зволоження та живлення, як для ніжок, так і для ручок.
  • Пом'якшує, робить шкіру ніжною та гладкою на дотик.
  • Заспокоїв мою плямку, добре пом'якшив її, прибрав лущення і зняв почервоніння. Тут ще важливо відзначити, що ефект тримається довго.
  • Абсолютно невагомий: текстура дуже приємна, не жирна та не липка.

Цей крем мені дійсно дуже сподобався, навіть більше, ніж Shelly, а ви знаєте, що я ще той фанат кремів від Shelly🤣

Дякую за увагу💕