Аніта

Шампунь для волосся "Інтенсивне відновлення" Dove

Шампунь для волосся "Інтенсивне відновлення" Dove

Шампунь – ключовий елемент у питаннях догляду за волоссям. Його основне призначення, це очищення епідермісу голови і волосяних стрижнів від пилу, залишків стайлінгових продуктів, себуму. Якщо шампунь підібраний неправильно, застосування інших доглядових продуктів не дасть бажаного ефекту, можуть посилитися проблеми з волоссям і шкірою голови. Пасма можуть стати надмірно пересушеними або навпаки, збільшиться продукування шкірного сала. Волосся, після миття голови виглядатиме тьмяним і ослабленим, воно не матиме здорового сяйва і блиску.

Я досить довго шукала собі підходящий шампунь. Купляла різні професійні, лікувальні, безсульфатні, ну і звичайно мас маркет. Чим тільки не мила волосся. Деякі шампуні викликали жахливі наслідки - лупа, свербіж, створювали ефект жирних або надто сушили волосся. Я думаю, що це проблема багатьох - знайти свій ідеальний шампунь.

І ось декілька років тому я просто придбала наступний, перший потрапивший під руку в магазині шампунь, вибір пав на звичайний шампунь для волосся "Інтенсивне відновлення" від бренду Dove.

Властивості:

- очищає волосся та шкіру голови
- відновлює та живить волосся
- надає волоссю шовковистості

Дівчата, що я можу сказати. Він підійшов мені просто ідеально. Такого я реально не очікувала. Я мию волосся кожного дня. Заявлено що підходить для всіх типів волосся. Він має приємний, ніжний та ненав'язливий аромат, гарну текстуру, добре пінеться, добре змивається. В мене волосся фарбоване і тому трішки жорстке, шампунь добре його розплутує. Дива від нього я не чекала, але шампунь ефективно видаляє забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує мені відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів. Да це звичайний мас маркет, да він не супер по складу, але вже декілька років мию волосся тільки ним. Плюс до всього, не знаю чи це правда, але він не тестується на тваринах. Тому від мене like цьому шампуню.

Чи користувалися ви шампунями від бренду Dove?