Мілена

Історія моїх брів.

Історія моїх брів.

В мене завжди були гарні, густі брови, яким не потрібна якась супер корекція (просто міжбрів'я та волоски, які нижче лінії брів). Я з ними взагалі нічого не робила окрім цього, і то не завжди. І ось я вирішила піти до майстра. З цим майстром в нас все склалося, але вона підняла ціну, яка була зависока. Тому я перестала ходити і трохи щипала саме, але фарбою не фарбувала. Можливо використовувала якусь косметику, чесно не пригадаю. Я знову вирішила піти до майстра,але це був останній раз коли до моїх брів хтось торкався.

Історія моїх брів.

Я знайшла дівчинку в інст, вона обіцяла що її фарба тримається на шкірі до двох тижнів. Чесно не пам'ятаю скільки вона протрималась. Але це не головне.Я записалася,приходжу, а вона ще не закінчила. Нічого страшного, але навіть звичайного пробачте я не почула, клієнтоорінтованість покинула чат.

Я сідаю розповідаю, що хочу і чую ну тут дрімучий ліс, на фото в заголовку ви бачите як він виглядає. Приблизно так виглядають мої брови, коли я їх не вищипую.

Мені зробили бровки, нафарбовані вони були гарні. Але коли брови почали відростати почався жах. Я просто не могла сама їх вищипати,бо вони росли взагалі не в форму і ось все це призвело до цього.

Що б ви розуміли я не виходила з дому без нафарбованих брів. Я знаюся просто на кожному продукті для брів і може сказати, що більш натуральне, що більш стійке та інше. Я навіть вигадала сама змішувати тіні для очей с гелем для брів і цим малювати. Помадки, тіні, маркери,олівці... Чого тільки не було. Нафарбованими вони виглядали краще, але малювати їх було складно.

Я мазала касторовою олією, а найголовніше я перестала чіпати пінцет і вони поступово відростати в більше менш нормальну форму. Там вже я користувалася пінцетом, але це не було якоюсь важкою задачею. Бо вони вже були нормальні. Що б повністю їх повернути мені знадобилось десь 1.5 роки. Коли я вже помітила,що вони гарні й без косметики почала користуватися фарбою для брів і просто прозорим гелем.

Фарбую десь раз в 3-4 тижні, перед фарбуванням скрабую шкіру, щоб краще лягла фарба. Наношу фарбу на 15-20 хвилин. Змиваю. Десь тиждень після фарбування стараюсь не зачепити брови водою і пінкою, а також не користуюсь гелем, бо він знімає колір. Зараз в мене ця фарба - досить хороша. Виходить гарний темно коричневий колір, холодний.