Т Альона

Спеціально для #lovemakeupclub

Спеціально для #lovemakeupclub

Невпевненості у собі можна виправити завдяки проявленню любові до себе.

Одне з перших, що допомогло мені не втрачати впевненість став догляд за бровами. Перші засоби були випробувані та наразі їх вже немає на мейкапі в наявності з певних причин та мені вдалося віднайти все нові й нові. Один з таких це: гель для брів і вій з ефектом ламінування LAMEL PROFESSIONAL LAMINATION BROW & LASH.

А тепер до нього додалася туш, що здатна підкручувати вії O’BAYS ULTRA CURL MASCARA. І що головне для мене - вона не водостійка і змивається звичайною водою, не створюючи "ефект панди". Це справжня знахідка для мене, бо колись мала подібні засоби й вони також вже не виробляються. Мене надихає створювати природний образ і не перенавантажувати акцент на обличчі.

Справжні зміни починаються не лише зовні, бо справжня краса йде зсередини. Гарний настрій, дбайливе ставлення до себе, режим відпочинку, а також збалансоване харчування і трохи активностей.

А ще не лінуватися вчасно мити волосся і підкреслювати свою красу. От в мене, наприклад, фарбоване. То остання знахідка та порада від українського виробника: LOOKY LOOK HAIR CARE SHAMPOO, баночка невелика, але дієва. І наче такі не складні речі, а вже і настрій покращено і впевненість на висоті.

Тож бажаю вдалих пошуків своєї внутрішньої та зовнішньої впевненості кожній з читачок #lovemakeupclub

Т Альона
2
Підписники
0