Diksizavr

Відносна новинка від Colour Intense All shine

Купувала ще в травні, побачила огляд у клубі , не витримала та замовила.

Помада із нової серії , ціна вже вище ніж у їхніх стандартних помад, але і пакування тут краще та якісніше. Кришечка на магніті, футляр міцний, важкенький, у руках тримати приємно. Для себе обрала 103 колір, якщо чесно , то думала , що він буде трохи більш нюдовим 😀 Але і так колір гарний, насичений. Рожевувато- коричневий. Помада кремової консистенції, м'яка, тому її легко пошкодити, що я і зробила, поки фотографувала для огляду 🙂 У складі наявні доглядові компоненти такі як : вітамін е, касторова олія, оливкова олія, олія ши ( каріте).

Помада легко наноситься, але для аккуратності нанесення краще використовувати олівець. По стійкості зовсім не стійка, але так як вона кремова, то це не було сюрпризом, але у мене після нанесення, за декілька хвилин вона просто зникає зі слизової 🥴 Що я тільки не пробувала, навіть скрабувала губи, але результату це не дало... Не знаю чи це мої губи неправильні, чи справа у складі , але помада поїхала до моїх родичів . Тому якось так, якщо хтось вже її пробував, то відпишіться як вона у вас лягає на губи і чи добре тримається 😊