Розпаковка вихідного дня:
Jole, Esse, Beauty of Joseon, Satya
Усіх красунь вітаю зі святом Незалежності України! 🇺🇦
Сьогодні знову буде розпаковка посилочки вихідного дня. Може вже започаткувати собі таку традицію і робити розпаковки по субботах? Що скажете?
Цього разу мені припікало у всіх сенсах, бо до минулого замовлення я забула додати сонцезахист і тому нове замовлення сталося так швидко.
Тож трошки про моїх обранців:
Вже почала з сонцезахисту - це традиційно Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++. Не можу поки наважитися на українського виробника у найважливішому для себе питанні. Розумію, що це суто психологічний загон - буде з цим поступово розбиратися.
Однак від українського вироника тут є:
Крем для тіла з чорною смородиною і мускусом Esse Home Body Cream Black Currant Musk. Довго вагалася між цією версією та із зеленим чаєм. Пакування таке естетичне... Просто вау. Без оцих пластикових дешевих чорних кришечок, які вже трошки підбішують, бо вони усюди. Просто погляньте на цю естетику упаковки... ммм💙
Абсолютно щось нове для мене український тонер Міст-тонік відновлюючий з Ніацинамідом та Центеллою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner. Його хвалили дівчата, то ж вирішила спробувати. Обʼєм невеличкий, але не встигне набриднути))
🐉 Ну і для душі, серденька і моїх щоденних медитацій придбала оці пахощі від Satya Кров дракона - дуже приємний і легкий аромат як на мене. Віддає вишнями і мандаринками. До цього я була фанатом шавлії, але тепер в колекції на постійній основі мають бути ще ці.
Маю також два пробнички від Hillary та Skinbar, що завжди приємно😊
На що писати перший огляд?)))
Коментарі (0)