Гідрофільна олія Jole
Очищення має бути якісним
Недавно познайомилась з українським брендом аптечноі косметики, який справив на мене велике враження.
В своєму догляді я завжди використовую гідрофільну олію. Незважаючи на те, що в мене жирна шкіра. Від міцелярки мене висипає, я вже в цьому ще раз переконалася. Коли змиваю очі- все ок. Як тільки справа піде до лиця- зразу висип. Тому в моєму випадку тільки гідрофілка.
Якщо олія якісна, то й на шкірі вона себе буде проявляти якнайкраще. Бо ж існує твердження що "Жир вимиває жир". Якось так і працює гідрофільна олія.
Олій в мене було багато, але не завжди те, що треба
Були дуже жирні, які залишали потім плівку на лиці, були такі, які провокували нові висипання через склад. А ще ті, що не очищували взагалі.
Гідрофілка Jole- це, здається, ідеальна олія по всіх параметрах.
Мені в ній подобається все: від запаху, до ціни.
В неї, порівняно з іншими олійками, хороша ціна, а очищення навіть ефективніше.
Тут максимально простий і натуральний склад, але досить корисний.
В складі олія виноградних кісточок, оливки, солодкого мигдалю, вітаміну Е, бергамоту, пачулі і мʼяких очищувачів.
Запах в неї дуже ніжний: мені нагадує ваніль і ще якісь спеції. Олія лагідно, але досконало, очищує від макіяжу, spf, чи доглядової косметики. Але тут важливо!!! Однієї гідроофілки не достатньо. Має обовʼязково бути двоетапне очищення: після олії використовувати ще якийсь гель чи пінку.
Тоді шкіра буде очищена максимально ефективно.
Ефект від цієї гідрофілки буде помітний одразу. Шкіра буде мʼяка і гладка.
Гідрофільна олія Jole- це досить якісний продукт, який мені дуже сподобався. На моїй шкірі, з різною косметикою, вона працює досконало.
Коментарі (0)