Bisheffect | Лікувально-профілактична зубна паста
Без агресивних компонентів, на натуральній основі 🌱
Зубна паста без агресивних сульфатів, цукру, що не пече слизову оболонку та ще й має у складі лікувальні компоненти?
Це про зубну пасту Family від Bisheffect.
На моєму досвіді це перша подібна зубна паста, тому мені було дуже цікаво порівняти її зі звичайними (а я зазвичай люблю хард і обираю найбільш агресивні і мʼятні пасти).
Bisheffect упакована в зручну тубу з кришечкою, що відкидається (обожнюю, це найкращий винахід людства. Нічого не треба крутити).
Обʼєм аж цілих 125 мл - дійсне «сімейний». Вистачить на всіх.
Термін придатності після відкриття - 3 місяці.
Можна використовувати навіть діткам з 6 років.
Дозатор у неї класичний, видає достатню кількість пасти.
Найцікавіше у цій пасті - це склад, який включає такі компоненти:
🌿Магнію хлорид (бішофіт) – найголовніший компонент. Має протизапальні та антибактеріальні властивості, зміцнює емаль за рахунок іонів магнію, знижує чутливість та допомагає профілактувати утворення карієсу.
🌿Каолін – мінерал, що використовується як абразив для м'якого очищення.
🌿Екстракт кори дубу – має в'яжучі, антибактеріальні та протизапальні властивості, допомагає в загоєнні ясен і зниженні кровоточивості.
🌿Ефірна олія м’яти – надає свіжий аромат, має антисептичні властивості.
🌿Хлорофіл – природний зелений пігмент, який може діяти як дезодоруючий засіб.
🌿Молочна кислота – регулює рівень рН, що допомагає підтримувати кислотно-лужний баланс в порожнині рота.
🌿Ефірна олія лимону – надає аромат, а також має антибактеріальні властивості.
Паста світло-зеленого кольору, за консистенцією - нічого особливого.
Має просто неймовірний аромат жуйки - не хімозний, а дуже приємний та ніжний, ніби дитячий. По смаку це як відвар кори дуба, але з відголосками знову ж таки дитячої жуйки - незвично, але з часом звикаєш. Для мене головним критерієм була відсутність солоності, бо я її не переношу у зубних пастах.
Піноутворення гарне, не дивлячись на те, що жорстких ПАР у складі немає.
Я не маю особливих проблем з ротовою порожниною - ні кровоточивості, ні інших подібних проблем. Помірна чутливість до холодного/гарячого - це мій максимум.
Тому оцінювати саме лікувальні властивості пасти я не можу, але судячи зі складу для тих, у кого дійсно є проблеми з яснами - це найкращий варіант очищення ротової порожнини і зубів.
Щодо моїх відчуттів можу сказати таке:
🍃паста лагідно очищує - після використання немає печіння слизової оболонки, губи не пересушені і це прям мегаплюс;
🌿гарно освіжає ротову порожнину - протягом дня не виникає неприємного запаху;
🌿гарно очищує шершавий наліт, який іноді може збиратися на задній поверхні зубів після сну;
🌿не підвищує чутливість.
Також паста не містить компонентів тваринного походження, тому підходить для веганів 🥰
Для мене відкриттям стало те, що доволі лагідна на складу паста може гарно доглядати за ротовою порожниною) У бренду є ще декілька зубних паст з натуральними компонентами, тому думаю, що кожен може знайти засіб на свій смак.
Коментарі (0)