Ах, Прага! Avenue Des Parfums Charming Prague
Аромат, що мене вразив
Прага для мене особливе місто. Я його узнала в якості туриста, коли ми подорожували там з чоловіком (тоді ми ще були жонаті і саме приїхавши з Праги мені чоловік зробив пропозицію). Потім я це місто узнала з іншого боку, коли мешкала та працювала там два роки. Це чарівне та дуже красиве історичне місце. Я його полюбила, хоч і не так сильно, як люблю своє рідне Запоріжжя. Краще дома місця немає. Саме тому я не змогла не заказати собі пробник цього парфума. І так, як пахне Прага я знаю ))) Нажаль. Але, не будемо бути прискіпливими ) перенесемось в ту частину Праги, де пахне приємно…
Вечірня Прага. Сонечко вже сідає. Загоряються вуличні ліхтарі, та вітрини наповнюючи і так уютний та неймовірно красивий центр міста ще більшою теплотою та затишком. Старе місто, Староместська площа. По брущатці повільно ходять туристи, роздивляючись красоти старої Праги. Європейські жінки переодяглися у красиві сукні, бо ввечорі йдуть до театрів та ресторанів. Вони красиві, і від них віє дорогими парфумами. Вони заходять в дорогі бутіки, придивляючись собі нові прикраси та наряди, обирають ресторани для вечері та намагаються не пропустити час початку вистави у театрі. І ось ті йдеш посеред цих елегантних жінок, і відчуваєш, як вітерець доносить їх чудові, елегантні дорогі парфуми. Не солодкі, східні, як у східних красунь. А легкі, але елегантні, які так люблять європейки
Від виробника:
Парфум Charming Prague – справжній квітково-фруктовий шедевр, який приваблює вас в саме серце чарівної Праги. Аромат спільно з вами створює неперевершену магію та незабутні враження.
У верхніх нотах відчутні відтінки грейпфрута, апельсина, лимона і червоної смородини – наче ви прогулюєтеся вузькими вуличками Старого Міста, де солодка цитрусова свіжість супроводжує вас на кожному кроці.
Серце аромату складається з цукрової тростини, очерету, конвалії, чайної троянди і кориці, надаючи парфуму чарівний та енергійний характер.
Базові ноти мускусу, кедра та деревини танака додають аромату стійкості та глибини, які віддзеркалюють душу Праги, її вічну красу та неповторний характер.
· Прем’єра аромату: 2000
Серія: woman
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Стать: для жінок
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Амальфітанський лимон, Лайм
Нота серця: Дурман, Праліне, Півонія, Яблуко
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Яблуня
Я зовсім не очікувала, що цей парфум буде таким красивим, елегантним та збалансованим. Любов з першого вдиха. Я люблю свіжі аромати. Цей аромат квітково-свіжий. В ньому є доля солодкості, але вона настільки ніжна та збалансована, що зовсім не дратує. Я очікувала спочатку цитрусовий бум. Але ні. При нанесенні цитрусові нотки дуже гарно відчуваються, і вони солірують, але навіть стартує цей парфум дорогим букетом квіткових нот. Коли парфум розкривається, то цитрусові нотки затихають, поступаючи місце розкішному елегантному квітковому букету, відтіняя квіткові нотки та придаючи їм легкості та свіжості. Півонія, конвалія, ніжніша чайна роза звучать по-жіночому ніжно. Ледве помітні нотки яблука придають ще більше ніжності цьому букету. Дуже красивий та збалансований вийшов букет. Квіти, трохи цитрусів, трохи яблучка. Красиво та елегантно. Через деякий час аромат стає ще м’якішим та теплим. До цього ніжного букету приєднуються м’які ноти кедру.
Стійкість доволі гарна. Це теж мене здивувало. На шкірі - 4-6 годин, на тканині - 6-8 годин гарно відчувється. Й навіть на наступний день від тканини можно почуте легкий аромат цього парфуму
Чудовий парфум. Він мене вразив у саме серденько, думаю придбати повно розмір, настільки цей парфум виявився моїм. Дуже красивий, елегантний, жіночий, ніжний, квітково-цитрусово-фруктовий. Він такий ненав’язливий, не душить, але дуже красивий та збалансований.
І так, цей парфум має красивий шлейф
Респект нашим українським виробниками цього парфуму, що за такі невеликі гроші вони зробили чудовий аромат.
Я не знайома з близьким по духу ароматом Nina Ricci, але парфум Avenue Charming Prague мені дуже сподобався. Рекомендую з ним познайомитися тим дівчатам, хто любить ніжні квітково-фруктові аромати, з цитрусовими нотками, без зайвої солодкості.
Коментарі (0)