KsuLv

Обіцяли спеку? - Зустрічайте MERMADE HOT HOT BABY!

Сьогодні познайомлю вас з ефективним засобом для догляду за шкірою - конкуруючою сироваткою від Mermade - Hot Hot Baby і розповім як я привела свої ніжки до ладу перед поїздкою на море.

Конкуруюча сироватка призначена для покращення тонусу та еластичності шкіри, зменшення целюліту, покращення загального вигляду тіла. Вона містить активні інгредієнти, що сприяють розігріванню шкіри, що в свою чергу стимулює циркуляцію крові в ділянках, на які нанесений засіб.

Про стан моєї шкіри тіла:

Хотілося б сказати, що явища целюліту не знайомі для мене, але це не так. Маю целюліт на сідницях і задній поверхні стегон. Не скажу що мене це бентежить, адже це особливість більшості жінок, проте перед поїздкою на море хотілося щоб все було ідеально, тому я розпочала використовувати данний засіб на щоденній основі, пізніше підключила ще загальний масаж тіла.

Властивості контуруючої сироватки:

Обʼєм 100 мл, консистенція напів рідка, аромат приємний і смачний як і у більшості продукції Mermade. Розхід сироватки економічний. Продукту мені вистачило на 1 місяць користування.

Загалом склад гарний і безпечний.

Серед активних інгредієнтів присутні:

Кофеїн – допомагає усунути надлишок рідини з тканин, насичує клітини вологою та підвищує загальний тонус шкіри.

Екстракт Арніки – збільшує пружність шкіри, роблячи її гладенькою та еластичною.

Олія солодкого мигдалю – зволожує та живить шкіру.

Вітаміни С та Е – потужні антиоксиданти, що захищають шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів, які утворюються під дією ультрафіолетового випромінювання та забруднення довкілля.

Пантенол (провітамін В5) – допомагає зберігати вологу в шкірі, сприяє регенерації клітин шкіри, що забезпечує швидке відновленню пошкоджень.

Aqua, Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Coco-Caprylate, Caffeine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Olivate, Arnica Montana Flower Extract, Hydroxyethyl Urea, Panthenol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Butylene Glycol, Lecithin, Sorbitan Olivate, Ethylhexylglycerin, Vanillyl Butyl Ether, Parfum, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-11, Sodium Benzoate, CI 14720, Linalool, Limonene.

Використовувала 1 раз на день, наносячи на проблемні ділянки (сідниці і стегна). Засіб легкий у нанесенні та швидко всмоктується, не залишаючи липкості. Частота застосування: щоденно, або через день.

Через 3 хвилини після нанесення засобу відчувається як він починає діяти - спочатку ніжне тепло, що поступово підсилюється. Я прямо відчуваю як підсилюється кровообіг на ділянках нанесення. Не можу сказати, що це неприємно, але коли на вулиці +30, то трохи дискомфортно, в дні особливої спеки я пропускала нанесення. Тепло триває приблизно годину.

Після нанесення відмічається що шкіра мʼяка і доглянута, засіб гарно зволожує і дійсно робить її еластичною.

Щодо віддалених результатів можу сказати що продукт дійсно дієвий. У комплексі з загальним масажем мої сіднички і стегна набули доволі привабливого вигляду. Целюліт не зникнув, але візуально стан ділянок став суттєво кращим.

Контуруюча сироватка від Mermade - Hot Hot Baby виявилася ефективним засобом для покращення стану шкіри. Завдяки активним інгредієнтам, таким як кофеїн, екстракт арніки та вітаміни, сироватка підвищує тонус шкіри, зволожує її та робить еластичнішою. Тому це однозначно мій рекомендасьйон в догляді за шкірою тіла!