Денний крем для обличчя для нормальної і комбінованої шкіри обличчя Claire de Nature
Перші враження: чи варто спробувати?
Пакування. Крем запаковано у картонну коробочку біло-салатового кольору. І тут виникає проблема: хоча мій зір чудовий, я впевнена, що для багатьох буде складно розібрати інформацію про склад та властивості крему. Салатові літери на білому фоні не відрізняються високою контрастністю, що ускладнює читання.
Усередині міститься червоний пластиковий флакончик з дозатором-помпою, що виглядає незвично для бюджетного продукту. Формат помпи - це величезна перевага, оскільки крем не контактує з повітрям. Після кількох натискань стає зрозуміло, наскільки сильно потрібно притискати дозатор, щоб отримати потрібну порцію крему.
Негативні нюанси. Баночка не дуже стійка і може хитатися, якщо необережно її поставити через стик пластику на дні (добре, що вона пластикова і в разі форс-мажору умивальник залишиться цілим). На картонній упаковці є інформація українською мовою, а от на пластиковій - лише англійською.
Обʼєм 50 мл.
Склад: Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Undecane (and) Tridecane, Glycerin, Sucrose Polystearate,Cetearyl Alcohol,Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Glycerin (and) Manilkara Multinervis Leaf Extract (and) Water, Water(and) Glycerin(and) Argania Spinosa Leaf Extract(and) Phenoxyethanol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Aqua with infusion of Tilia Cordata Flower Extract, Aloe Vera Extract, Chelidonium Majus Extract, Mentha Piperita Extract, Horsetail Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca (apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Seed Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Seed Oil, Cucumis Sativus Oil, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Aqua (and) Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerine, Parfume.
В основі вода, емолент, зволожувач, емульгатори та жирний спирт. Нічого дивного.
Крем збагачений значною кількістю різноманітних олій (нарахувала 8) та екстрактів (7), тож власникам шкіри, схильної до забивання пор та чутливої (тут ще є віддушка) бажано перевірити реакцію на крем.
Враження. Виробник зазначає, що крем легкий, проте на дотик він відчувається як крем середньої щільності. Білого кольору і з доволі сильною віддушкою, яка нагадує мені хімозний аромат винограду. Аромат довго тримається на шкірі.
Мій жирний тип шкіри не поглинає крем в 0 і відчувається, що у складі є олії. Це може створити дискомфорт і для власників комбінованої шкіри.
Через таку текстуру декоративна косметика може плисти, тому доводиться її щедро припудрювати (нагадую, що у мене жирний тип шкіри). Проте, крем не забив пори, що вже є значним плюсом.
Загальне враження. Крем може виявитися надто поживним і трохи некомфортним для комбінованої шкіри. Важливо звернути увагу на значну кількість олій (чи вони комедогенні для вас) та інтенсивний аромат.
За свою ціну, якщо не чекати чуда, крем не найгірший варіант (у складі чимало корисних олій та екстрактів), але скоріше підійде він нормальному типу шкіри, якщо обмежуєтесь мінімумом декоративної косметики :)
Експеримент з 10-денним використанням серії тут 👉 https://club.makeup.com.ua/post/48715/
Коментарі (0)