Yustal

Міцелярна вода Eveline Facemed+ Hyaluronic Micellar Water

Я давно хотіла спробувати міцелярну воду від Eveline та порівняти її з рожевою міцелярною водою Bioderma Sensibio H20, що в мене є. Мені подобається міцелярна вода від Bioderma, однак ціна на неї дещо вища, ніж мені хотілось би. У цих міцелярних вод однакові компоненти відповідають за очищення — PEG-6 Caprylic/Capric Glycerids та вони обидві містять екстракт огірка. У міцелярної води Eveline склад довший ніж у Bioderma, для мене це не плюс і не мінус, обидві води без ароматизаторів. Міцелярну воду Eveline потрібно використати за 6 місяців після відкриття, а Bioderma за 12. 400 мл Евелін коштують близько 100 гривень, 500 мл Біодерми близько 500 гривень, а маленька пляшка 100 мл від 160 гривень, 100 мл Евелін від 68.

Склад міцелярної води Eveline Facemed+ Hyaluronic Micellar Water на моїй пляшці:

Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Hyaluronic Acid, Allantoin, Panthenol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Xylitol, Glucose, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Cetrimonium Bromide, Hydroxyacetophenone, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycerin, Propylene Glycol, Citric Acid.

Склад міцелярної води Bioderma Sensibio H20:

Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/​Capric Glycerides, Fructooligosaccharides, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Propylene Glycol, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA

Курсивом виділила ідентичні компоненти.

Мої враження:

Мені не терпілось випробувати міцелярну воду Евелін і поспішаю поділитись своїми враженнями: з моєю тушшю міцелярна вода Евелін справилась швидше ніж Біодерма, з очищенням обличчя від мінеральної тональної основи вони справились однаково, можливо міцелярна вода Евелін дещо краще очищує пори. Міцелярна вода Eveline Facemed+ Hyaluronic Micellar Water не викликала у мене подразнення та стала вдалою покупкою.

Кому краще підійде міцелярна вода від Bioderma?

Тим, хто хоче саме таку воду та має фінансову змогу.

Людям з реактивною шкірою.

Всім іншим, як на мене, можна дати шанс гіалуроновій міцелярній воді від Eveline.