A'pieu Nonco Tea Tree: пінка для вмивання
Мене завжди цікавив даний бренд, і нарешті ми з ним познайомились!
Всім привіт! Сьогодні хочу розповісти вам про свого нового друга, який допомагає мені гарно доочистити шкіру після гідрофілки, або ж освіжити її зранку. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий відгук!
Сьогодні мова піде про пінку для проблемної шкіри з екстрактом чайного дерева A'pieu Nonco Tea Tree Cleansing Foam.
Пакування | Склад | Властивості
Пінка йде в стильному та мінімалістичному пакуванні, яке одразу привернуло мою увагу в магазині. Стрункий білий тюбик з надписами одразу викликає в мене бажання хоча б взяти в руки та детальніше роздивитись. Ну але так як мені потрібна була пінка, то я понесла уже й на касу.
Засіб має відкидну кришку, що зручно в процесі використання.
Лінійка з чайним деревом у бренду призначена для заспокоєння проблемної шкіри, тонізації та дбайливого очищення. Екстракти лаванди, шавлії та ромашки зволожують та тонізують; а олія чайного дерева має протизапальну дію. Також в складі я зауважила саліцилову кислоту, я ка також бореться з недосконалостями.
Текстура | Аромат | Враження
Текстура тут моя улюблена - густа та паралоноподібна (дуже нагадує мені Lebelage з вугіллям, яка в мене на постійному повторі). Такий тип мені найбільше підходить завдяки тому, що він глибше проникає в пори та дарує відчуття абсолютної свіжості та чистоти [скрип-скрип]. Звісно, їх потрібно вспінювати з водою, щоб текстура була більш повітряною, але я наношу як маску, бо такий ефект очищення мені подобається більше. Якщо ж шкіра не надто забруднена чи не вимагає глибокого очищення - тоді роблю, як пише інструкція. Додаю трішки води, швиденько розтираю між долонями та вмиваюсь більш легкою пінкою, яка утворилась. Аромат в неї дуже нагадує оці олії чайного дерева, які я нюхала в дитинстві. Дуже приємний, злегка евкаліптовий аромат. Проте, віддушка не з легких, що я вважаю мінусом для чутливої шкіри чи алергиків. Я хоч і не чутлива до ароматів, але от шампунь ХедЕндШолдерс з ментолом мене придушує, я починаю кашляти (рідкісно, але от таке буває несприйняття ароматів).
Загалом, пінка мені сподобалась. По-перше, естетична баночка завжди тішить око на тумбочці. По-друге, моя улюблена густа текстура, яка найкраще мені підходить та любиться моєю шкірою. Ну і по-третє - гарно очищує, не сушить та не стягує шкіру; дарує відчуття свіжості моїй Т-зоні, що схильна до сальних ниток. Тож, з такими пінками рельєф шкіри вирівнюється, і я отримую оце чисте та свіже відчуття на шкірі 😊
Бережіть себе, і гарного всім тижня!
Коментарі (0)