Alyona Fedyk

Ароматизатор, новий друг, милий аксесуар чи талісман в автівці?:)

Ароматизатор, новий друг, милий аксесуар чи талісман в автівці?:)

Бренд MAKEUP створив серію ароматизаторів для автомобілів у дуже стильному дизайні. 4 бульдога в різних кольорах і з різними ароматами.

Мій бульдожик має матовий, королівський чорний колір, а його аромат поєднує свіжі ноти цитрусів і базиліку.

Я обирала під колір салону та маскулінний стиль самого авто, але, якщо чесно, то будь-який з 4-х відтінків (червоний, срібний, золотий і чорний) будуть дивитись дуже стильно в будь-якій автівці. Дуже універсальні, стримані та актуальні.

Ароматизатор від MAKEUP – це багаторазовий аксесуар, тому у коробці є декілька елементів для збірки власноруч.

У мене аромат Citrus & Basil. Не надмірно інтенсивний, але в композиції серед свіжих нот я відчуваю і щось цукеркове. Це наче льодяник зі смаком цитрусових і базиліку. Флакон має тонкий носик для зручного нанесення (гортай фото).

Чорний має матову поверхню, що надає йому ще більш стильного вигляду. Як круто він дивиться на дефлекторі! Нічого не відволікає від дороги, але якщо мимоволі кинути погляд на песика, то точно посміхнешся, хоча вигляд в нього дуже зосереджений, діловий, я б навіть сказала, сердитий. Але це мило:)

Всередині аромадиск (гортай фото) із пористого матеріалу, який призначений для просочення аромарідиною з флакону (див. пункт 1). Його потрібно помістити всередину бульдога. На зворотній стороні є спеціальний отвір для аромадиску. Прокручуємо кришку, кладемо просочений поролон всередину і закриваємо.

Дуже легко кріпиться на зворотню сторону песика і надійно фіксується на решітці дефлектора. До речі, фіксатор можна закріпити або в горизонтальному, або у вертикальному положенні (гортай фото).

Виробник навіть поклав красиву шпаргалку для зручності, хоча і без неї тут все зрозуміло.

Ароматизатор від MAKEUP можна використовувати тривалий час. 15 мл рідини вистачить надовго, проте, звичайно, у зимовий період, розхід буде більшим. За рахунок потоку холодного або теплого повітря аромат з аксесуара наповнює салон. Крім того запах відчувається навіть тоді, коли ти тільки сідаєш в автомобіль, а під час роботи кондиціонера він лише посилюється.

Якщо хочеться нового аромату, то можна організувати і це. Дістаємо старий аромадиск, робимо новий із щільного поролонового матеріалу, наносимо бажаний аромат, кладемо в аксесуар і фіксуємо його в авто. Я не думаю, що ти захочеш колись попрощатися з цим милим песиком))

Подивись на цього кумедного авторитетного красунчика. Він наче контролює кожен твій рух і твою дію))

Ну і як тут не подумати про те, що такий аксесуар буде дуже доречним у вигляді подарунку для автолюбителя?

Погодься, коробка викликає довіру, ну і сам аромадифузор не може не сподобатись.