Missmili

Нашумівша маска з тіктоку і враження на довгому пористому волоссі

Буквально недавно ця маска заполонила стрічку рекомендацій у TikTok. Неможливо було не звернути увагу, і, чесно кажучи, я не могла втриматися від спокуси спробувати її на собі.

Тим більше, що маска обіцяла неймовірний ефект на пористому волоссі.

А у мене якраз таке – довге, пористе, ще й частково освітлене і посічене. Очікування були високі, і я сподівалася на справжнє диво. Маска обіцяла згладити пухнастість, додати блиску та розгладити волосся по довжині

Обʼєм маски 200 мл

Виробник Україна

Вартість 120-150 грн

Склад маски дуже багатий,тут і жирні олії і корисні екстракти:

Betula Alba Bark Extract (Екстракт кори берези)-має осищувальні та протизапальні властивості.

Hippophae Rhamnoides Extract (Екстракт обліпихи)- багатий на вітаміни, антиоксиданти і жирні кислоти, які сприяють живленню, відновленню і захисту волосся від пошкоджень.

Linseed Oil (Лляна олія)-багата на омега-3 жирні кислоти, лляна олія зволожує, зміцнює волосся і робить його більш гладким і блискучим.

Hippophae Rhamnoides Oil (Олія обліпихи)- сприяє живленню і відновленню волосся, а також покращує його структуру і захищає від пошкоджень.

Macadamia Ternifolia Seed Oil (Олія насіння макадамії)- глибоке зволоження, живлення і пом’якшення волосся.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Олія насіння жожоба)-зволоження волосся і шкіри голови

Olea Europaea Oil (Оливкова олія)- багата на антиоксиданти і вітамін Е, які живлять волосся, зволожують його

Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин)-допомагає відновити пошкоджені ділянки волосся, підвищує його міцність і гладкість

Гідролізований шовк-утримує вологу у волоссі та надає шовковистості

Аромат і консистенція:

Маска має приємний, ніжний трав’яний аромат.

Аромат ненав’язливий і злегка залишається на волоссі

Консистенція маски легка, не дуже густа, завдяки чому вона чудово розподіляється по всій довжині волосся.

Спосіб використання:

Після миття волосся слід нанести маску на довжину, рівномірно розподіляючи її від середини до кінчиків. Залишити на 5-10 хвилин або довше, якщо є час і бажання.

Після цього ретельно змити маску теплою водою.

Враження під час використання:

Коли я вперше спробувала цю маску, результат, м’яко кажучи, не справив на мене враження. Так, волосся стало гладеньким, м’яким і блискучим по довжині, але чогось не вистачало – того самого “лоску”, який зазвичай буває після силіконових масок. Крім того, волосся злегка пушилося по довжині

Але я вирішила не зупинятися і продовжити користуватися маскою. І не дарма! Ця маска має накопичувальний ефект. З кожним наступним використанням волосся ставало все гладкішим і слухнянішим. І нарешті, з’явився той ефект, якого я так чекала: волосся стало “по-хорошому” обтяженим по довжині, гладким, сяючим і абсолютно не пухнастим!

Ця маска дійсно заслуговує на увагу. Вона потребує кілька застосувань, щоб показати себе в повній мірі, а результат дійсно вартий очікування. Однак, на мою думку, цей тип масок на основі натуральних олій краще підійде для натурального, нефарбованого волосся, де її ефект буде помітнішим.