Spodobaieva Maryna

Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate

Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate
Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate

Трішки по-іншому я уявляла своє повернення до клубу, обов’язково хочу передивитися Ваші дописи, бо здається я пропустила цілу вічність.

Але виходить який день, такий і засіб. Надіюсь у всіх все добре♥️.

Ви вже напевно знаєте мою любов до Yope особливо до гелей для душу. Але не сьогодні.

Спочатку, це була радісна історія, бо нарешті я побачила їх у фізичному магазині, хоч там був тільки догляд за волоссям, але вже гарний початок. Інтернет ловив погано, але з першого погляду все виглядало досить добре, перевірений бренд, класний склад на перший погляд і мені критично був потрібен спрей. Ціна ±300.

Склад: Aqua, Behenyl Alcohol, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Sorbitol, Inulin, Levulinic Acid, Salvia Hispanica Seed Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf Extract, Moringa Oil/Hydrogenated Moringa Oil Esters, Glycerin, Sodium Levulinate, Hydrolyzed Quinoa, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylic Acid, Xylitol, Tocopherol, Gluconolactone, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lactic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Що тут тільки немає олії, екстракти, кислоти, вітаміни. І дуже багато обіцянок.

Особливості Yope Hydrate з опису:

– екстракт насіння чіа захищає від негативного впливу зовнішніх подразників, зокрема від сухого повітря;
– олія моринги й білки кіноа регенерують структуру, борються з посіченістю;
– миттєво усуває надмірну пухнастість та полегшує розчісування;
– лляна олія підтримує еластичність, блиск і яскравий колір;
– сік алое вера робить пасма міцнішими й зволоженими;
– ізофлавони бамбука чудово розгладжують локони;
– легка формула невідчутно лягає на пасма.

Тепер до головного, консистенція тут муки з водою, хоча до пакування претензій немає, звісно візуально воно мені подобається менше ніж догляд за тілом, але розпилювач працює добре. Аромат дійсно дуже дивний, навіть не знаю, як вам його описати. Схоже на герметик і десь далеко на фоні квіткова віддушка, яку тут дає масло морінги.

Звісно коли я зайшла в інтернет і побачила всі відгуки, трохи засмутилася. Але спробувати треба. Бо маленька доля надії все ж таки була.

Але це просто найжахливіший спрей в моєму досвіді. Наносила його на вологе волосся і спочатку все було добре. І тут волосся почало висихати, до нього просто було не приємно торкатися, волосся липке, склеєне, сухе. Взагалі не можливо було його розчесати. Візуально все було настільки погано, що здавалося допоможуть тільки ножиці. Я просто пішла все змивати водою. Потім спробувала нанести меншу кількість, тільки спочатку на руки, щоб контролювати кількість засобу, це не допомогло.

Дівчата, запам’ятайте його і проходьте повз. Він настільки зіпсував враження, що я замовила зовсім інший догляд за тілом, хоч і планувала Yope.

Всім дякую і мирного дня🕊️

Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate
Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate
Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate
Незмивний кондиціонер для волосся Yope Hydrate