Олена Романюк

Piel Cosmetics гель для душу Green Tea

Piel Cosmetics гель для душу Green Tea

Я обожнюю усім відомий аромат парфумів Green Tea і завжди зверну увагу на засоби зі схожими нотами. Нещодавно я познайомилася з лінійкою доглядових засобів для тіла бренду Piel Cosmetics, серед яких був крем-гель для душу Green Tea, який приємно вразив ніжним ароматом та пом'якшенням шкіри.

Крем-гель міститься у м'якій та зручній для використання тубі. Легко тримати в руці та наносити на губку чи в долоню.

Об'єм - 250 мл, стандартний для таких засобів.

Флакон напівпрозорий, для мене це завжди +, добре видно витрату засобу.

На флаконі розміщено усю необхідну інформацію, включно зі складом та термінами використання.

Кришка на флаконі - фліп-топ, відкривати дуже легко пальцями однієї руки.

Під кришкою була захисна мембрана, можна бути впевненим, що засіб не протече при транспортуванні та саме ви контролюєте термін з моменту відкриття флакону.

Консистенція - кремовий гель, доволі рідкуватий, наче молочко. Напівпрозорого, молочного відтінку

Аромат - дуже ніжний і свіжий Green Tea, який чітко нагадує відомі парфуми. Він дійсно освіжає та надихає, знімає втому. Аромат не агресивний, він дуже легкий і відчутний лише в момент вспінення та нанесення. На тілі не залишається.

Текстура - легка, дуже нагадує засоби для чутливої шкіри, які працюють на захист, зволоження й очищення шкіри

Витрата - для мене, стандартна, як в усіх гелів для купання.

Піноутворення, 💦за допомогою губки можна отримати дуже стійку хмарку з бульбашок, наче це пінка для ванни, 💦 якщо наносити з долонь, просто вспінювати за допомогою рук, то бульбашок менше, але тоді більше зволоження 😉

Крем-гель змивається легко, шкіра залишається зволоженою, без відчуття сухості, що в спеку дуже важливо.

Час використання гелю співпав із загостренням сезонної алергії, але завдяки своїй ніжній формулі та лагідному аромату, будь-які прояви сухості, лущення чи реакції шкіри мене не турбували. Для мене це дуже важливий момент у серпні, коли і шкіра, і органи чуття страждають від алергії.

Я використовую гель декілька разів на день, зважаючи на спеку у моєму регіоні, і жодного дискомфорту не отримала.

Окремо зауважу склад крем-гелю, який містить м'які ПАР, гіалуронову кислоту для запобігання сухості й зневодненню, масло гарденії та кокосу для інтенсивного зволоження та пом'якшення, 100 % бонусом в літній період є наносрібло, яке чинить антибактеріальний ефект.

Якщо ви любите ніжні та свіжі аромати, потребуєте зволоження та дбайливого очищення, то крем-гель Green Tea від Piel Cosmetics є вдалим претендентом на місце у вашій ванній кімнаті 💚