Фісташка

Розпіарена матуюча пудра Fenty Beauty Filt'R Instant Retouch Setting Powder

Розпіарена матуюча пудра Fenty Beauty Filt'R Instant Retouch Setting Powder

Вхідні дані:

  • Шкіра жирна
  • Схильна до висипів
  • Маю постакне
  • Пудра матує на годину, максимум дві.

Баночка дуже красива. Дзеркальна кришечка кутової форми виглядає естетично, але тільки перші кілька днів. Далі ця дзеркальна поверхня забруднюється відбитками пальців, пудрою тощо. Тому, так, це красиво, але максимально непрактично. А ось форма мені сподобалася, вона виглядає стильно і дозволяє легко відкручувати кришечку.

Всередині банки є сіточка у формі букв FB, як назва бренду. Дозується пудра добре, розмір дірочок не замалий, тому не забивається.

В баночці ще була плівочка, але я її згубила.

Пудра має дуже дрібний помол, як мука. Набирається на пензлик добре. При нанесенні трохи пилить.

У мене відтінок Butter. Він має жовтуватий відтінок, який мені дуже добре підійшов.

Пудра має запах. Я не скажу, що він мене не напрягає. Відчуваю його тільки при нанесенні. Але такі засоби, як тональні креми, пудри тощо, я люблю без запаху.

Користуватися пудрою було легко. Вона добре впроваджується в пензлик і легко наноситься на обличчя. Пудра пилить трохи при нанесенні. Це не критично, але я не люблю такого.

Пудра матує шкіру одразу. Вона дійсно гарно лягає на тональний крем і з першого шару перекриває блискучі ділянки шкіри. Одразу після нанесення вона виглядає трохи зернистою, але через 20 хвилин усідається на шкірі і виглядає добре.

В носці вона комфортна, на обличчі не відчувається і не дає ефекту маски. Вона надає легкий жовтуватий відтінок, який гарно підходить моєму тону шкіри.

Оскільки у мене шкіра схильна до жирності, на жаль, ця пудра, як і інші, не матує мені обличчя на весь день. Через 3-4 години мені потрібно поновлювати покриття, щоб приховати блиск.

Як на мене, пудра добре підійде дівчатам з нормальною шкірою. Вона дійсно гарно блюрить шкіру, не підкреслює лущення чи якісь недоліки. Виглядає добре і носиться комфортно. Мені ж для жирної шкіри потрібно продовжувати пошуки пудри, якої вистачить на весь робочий день