Beatysav

Кератин псує волосся?

Кератин псує волосся?

Я маю дуже тонке,пористе та трохи пухнасте волосся. Я витрачала дуже багато часу на те,щоб зробити зачіску,купувала дуже багато різних дорогих засобів для волосся,шукала розгладжувальні шампуні,олійки але все одно не могла досягли бажаного результату. Потім мені порекомендували процедуру кератин. Я дуже вагалася,перечитала багато відгуків,історій і була ще більше в нерозумінні. Але все таки я наважилась на цю процедуру і не пожаліла. Роблю кератин вже втретє і моє життя стало набагато простіше) На мою думку це дуже класна процедура для тих хто хоче ідеально рівне волосся на 3-4 місяці,та витрачати менше часу на укладку. Чи погіршився мій стан волосся? Ні! З волоссям все добре,за допомогою цієї процедури я навпаки відростила довжину,та забула що таке сухі кінчики та пухнастість. Дотримуйтесь правильного догляду за волосся,обирайте ті засоби які підходять для вашого типу волосся та шкіри голови і все буде добре)

пухнасте,пористе

Блискуче,рівне та мʼяке

  1. Обирайте хорошого майстра! Це дуже важливо,не економт на цьому.
  2. Догляд після процедури. Багато хто каже,що обовʼязково треба безсульфатний шампунь після процедури але це не так. Шампунь треба підбирати виключно для вашого типу шкіри голови.
  3. Використовуйте термозахист. Зараз я користуюсь Phytorelax Laboratories Keratin Liss Thermoprotector Anti-Frizz & Anti-Humidity Spray,нереальний аромат,наче парфум. Про цей термозах зроблю допис)
  4. Насичуйте своє волосся. Я роблю процедуру холодного відновлення. Роблю її сама,просто купую засоби на розлив. Ця процедура наповнює волосся з середини,раджу робити її 1-2 рази на місяць.

Сподіваюсь цей допис був корисним,діліться своїми думками та досвідом з процедурою кератин,буду обовʼязково читати) Всім гарного дня🤗