Кератин псує волосся?
З приводу цього питання є дужеее багато обговорень. Я просто хочу висловити свою думку)
Я маю дуже тонке,пористе та трохи пухнасте волосся. Я витрачала дуже багато часу на те,щоб зробити зачіску,купувала дуже багато різних дорогих засобів для волосся,шукала розгладжувальні шампуні,олійки але все одно не могла досягли бажаного результату. Потім мені порекомендували процедуру кератин. Я дуже вагалася,перечитала багато відгуків,історій і була ще більше в нерозумінні. Але все таки я наважилась на цю процедуру і не пожаліла. Роблю кератин вже втретє і моє життя стало набагато простіше) На мою думку це дуже класна процедура для тих хто хоче ідеально рівне волосся на 3-4 місяці,та витрачати менше часу на укладку. Чи погіршився мій стан волосся? Ні! З волоссям все добре,за допомогою цієї процедури я навпаки відростила довжину,та забула що таке сухі кінчики та пухнастість. Дотримуйтесь правильного догляду за волосся,обирайте ті засоби які підходять для вашого типу волосся та шкіри голови і все буде добре)
Моє волосся до кератину
пухнасте,пористе
Моє волосся після процедури
Блискуче,рівне та мʼяке
Декілька порад)
- Обирайте хорошого майстра! Це дуже важливо,не економт на цьому.
- Догляд після процедури. Багато хто каже,що обовʼязково треба безсульфатний шампунь після процедури але це не так. Шампунь треба підбирати виключно для вашого типу шкіри голови.
- Використовуйте термозахист. Зараз я користуюсь Phytorelax Laboratories Keratin Liss Thermoprotector Anti-Frizz & Anti-Humidity Spray,нереальний аромат,наче парфум. Про цей термозах зроблю допис)
- Насичуйте своє волосся. Я роблю процедуру холодного відновлення. Роблю її сама,просто купую засоби на розлив. Ця процедура наповнює волосся з середини,раджу робити її 1-2 рази на місяць.
Сподіваюсь цей допис був корисним,діліться своїми думками та досвідом з процедурою кератин,буду обовʼязково читати) Всім гарного дня🤗
Коментарі (0)