danabeauty

Piel Silver Aqua Tonic | Pure Salvation

Piel Silver Aqua Tonic | Pure Salvation

Не секрет, що комбінована та проблемна шкіра потребує якісного додаткового зволоження. Удвічі краще, коли засіб не тільки зволожує, а й контролює вироблення себуму та зменшує надмірну жирність шкіри.
Я, як власниця такої шкіри, завжди у пошуках комфортного для себе засобу і нещодавно познайомилася з українським брендом професійної косметики Piel, та з їх серією для проблемної шкіри.
Сьогодні ділюся своїми враженнями від використання чудо-тоніка - Silver Aqua Tonic 💚

Усі знають закордонний французький бренд, що виготовляє свої засоби на основі термальної води. Косметика Piel виготовляється на водній основі з додаванням гіалуронової кислоти та цитрату срібла - це і є фішка бренду!
Чому такі компоненти? Все просто:
💧 гіалуронова кислота забезпечує зволоження та антиоксидантні властивості
🥈 цитрат срібла нормалізує процеси регенерації, запобігає негативному впливу УФ випромінювання та передчасному старінню шкіри

Крім того, косметика містить усі необхідні шкірі компоненти аби вигляди чудово навіть не відвідуючи косметолога регулярно!

Silver Aqua Tonic - засіб, що ідеально підходить підходить для жирної/комбінованої/проблемної шкіри.
У мене пляшечка об'ємом 250 мл (є також великий об'єм - 1000 мл, зазвичай такі об'єми використовують косметологи у своїй роботі).
Тонік має зручний дозатор, регулюється відкриття/закриття просто натиснувши на позначку PRESS ⬇️ Механізм, до речі, справний і працює гарно. При транспортуванні нічого не пролилося.

Окремо хочу звернути увагу на деталі бренду 💚 (спойлер: їх буде багато і у інших засобах!)

На звороті ви завжди знайдете QR-код, відсканувавши який, необхідний товар знову потрапить до вашого кошика замовлень 📦 Це МЕГА зручно! Не потрібно шукати товар на сайті, все, що вам подобається - одразу летить на повтор.

А ще, на кожному засобі є позначка послідовності етапу догляду. На гелі для вмивання бачимо 1️⃣, на тоніку для обличчя - 2️⃣

AQUA, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PANTHENOL, INULIN HELIANTHUS TUBEROSUS EXTRACT, POLYSORBATE 20, SODIUM SALICYLATE, SULFURIZED TEA-RICINOLEATE, PEG-35 CASTOR OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, ARGENTUM COLLOIDALE, SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATЕ.

Окрім вищезгаданої гіалуронової кислоти та цитрату срібла, що чинять зволожуючу, антиоксидантну та регенеруючу дію, тонік містить багато корисних компонентів:
💚 Екстракт м'яти - має тонізуючу та протизапальну дію
💚 Алое вера - чинить протизапальну дію, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру
💚Пантенол, або ж провітамін В5 - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію
💚Сіль саліцилової кислоти - діє як консервант у засобі, Сольова форма саліцилової кислоти (ВНА)
💚Тригліциди - має високу фунгіцидну, бактеріостатичну активність
💚Олія чайного дерева - застосовується як протизапальний, бактерицидний і пом'якшувальний компонент у засобах для жирної та проблемної шкіри. Також є натуральним консервантом
💚 Гіалуронат натрію, або ж натрієва сіль гіалуронової кислоти - сприяє регенерації тканин, робить шкіру м'якою та гладкою, виявляє високі зволожуючі властивості та застосовується для підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок

Усі компоненти складу направлені на якісне та довготривале зволоження шкіри. Екстракти та олії забезпечують хорошу антибактеріальну та заспокійливу дію, які є важливими елементами у догляді за проблемною шкірою.

Тонік має текстуру водички, не вязку, не липку. Такі засоби зазвичай зручно наносити на ватний диск/паф та протирати обличчя.
Аромат у засобу приємний, це всім відомий аромат чайного дерева💚 Попри те, що я не фанат парфумованих засобів для обличчя, чайне дерево єдине, що я обожнюю) він не різкий, на шкірі не залишається

- тонік гарно доочищує шкіру після вмивання та тонізує її
- відчувається накопичувальний зволожуючий ефект. Шкіра стала м'якою, зволоженою, наче наповненою із середини
- за тиждень використання помітно зменшилося виділення шкірного сала на моїй комбінованій, проблемній шкірі
- помітила, що маленькі висипи проходять значно швидше (я впевнена, у цьому є заслуга комбінації тонік+крем, адже в догляді я більше нічого не змінювала)
- тонік швидко вбирається, не залишає липкості або відчуття стягнутості
- за рахунок того, що тонік знімає подразнення та гарно зволожує шкіру, плями постакне менш помітні на обличчі, це також вагомий плюс!

Моє перше знайомство з брендом професійної косметики Piel пройшло на УРА!
Я справді вражена якістю та дієвістю засобу за такий короткий проміжок часу, і впевнена, це ще не кінцевий результат! 💚