BARBARIAN
Набір для догляду за волоссям від BARBARIAN
Отримав набір від бренду BARBARIAN .
Хочу поділитись з вами своїми враженнями ( Спойлер: отримав суцільний кайф) .
- Шампунь для щоденного використання Daily Care від бренда Barbarian . Він забезпечує ретельне та дбайливе очищення, до того ж має супер приємний аромат .
- Гель для душу тонізувальний Body Refresh , делікатно й ефективно очищає , надає тривале відчуття чистоти та свіжості . Використовував навіть для вмивання обличчя , за рахунок того що гель затримує вологу в шкірі та дбайливо очищує , мені під мій тип шкіри супер підійшов . Також аромат супер приємний , з нотками мʼяти та фруктів .
- Сольовий спрей текстурувальний для волосся Texturizing Hair розроблений спеціально для створення природних укладок . Збагачений морською сіллю та олією авокадо . Дуже добре тримається укладка та волосся виглядає супер здоровим та доглянутим .
- Крем для гоління заспокійливий Daily Soothing забезпечує комфортне гоління без подразнень . З екстрактом центели азіатської та алое вера , завдяки яким має протизапальні властивості, заспокоює та зволожує шкіру , стимулює загоєння ран . Має неймовірно приємну текстуру та чудовий цитрусовий аромат .
Взагалі отримав дуже позитивні та приємні емоції від використання цього набору , замовляйте і собі , не пошкодуєте !!!)))
Коментарі (0)