Вишуканий парфум не за всі гроші світу
Прекрасна Madame Gres
Цей парфум я купила наосліп, прочитавши відгук, після якого зрозуміла – ця Мадам точно має бути в моїй колекції! І одразу хочу сказати всім, хто придбавши парфум, не полюбив його одразу – залиште флакон на кілька тижнів або місяць, а потім спробуйте ще раз підійти до нього, бажаного в різну погоду (температура, вологість дуже впливають на звучання), ви обов’язково відчуєте красу та елегантність цієї композиції! Чим для мене розкрилась Madame Gres? Спочатку я відчуваю пряну цитрусовість, а саме соковитий, стиглий ананас, від якого виділяється слина, присипаний дрібкою кардамону, від якого щекоче ніс.
Грейпфрут окремо не можу виділити, хіба що легку гірчинку, яку дає грейпфрутова шкірка, коли чистиш її і ароматні терпкі пари витають у повітрі. Далі на столі з цими фруктами з’являється букет з квітами – в піраміді заявлені фрезія, магнолія та півонія, та якщо чесно, мені цей квітковий коктейль звучить доволі цільно, солодко, ніжно та дуже вишукано. При цьому пряність кардамону та кислинка ананасу все ще нагадують про себе, роблячи аромат по-шанелевські дорогим та складним.
От з базою цікава історія – інколи я починаю її чути доволі швидко і вона трохи заважка (насправді я не маю парфумів від дому Шанель саме через те, що для мене вони «ту мач»)). Так ось, не знаю, від чого це залежить, проте в інші дні база з’являється через кілька годин і вона така м’яка, ванільно-пачульна, і вже не намагається затьмарити собою всі інші ноти.
В мене холодна шкіра, цілком ймовірно, що на теплій/вологій Мадам розкриватиметься більш яскраво та напористо, але в цьому і кайф парфумів – кожен відчуває в них щось своє і, слухаючи той самий аромат в різні пори року, можна кожного разу відкривати нові грані та обрії ольфакторного задоволення😍.
Для мене Madame Gres це універсальний парфум для впевненої в собі леді, він довершить образ з діловим костюмом, а також стане в нагоді на особливі випадки, прикрашаючи вечірні сукні з підборами. Мій чоловік, коли я спитала про його враження від цього аромату, сказав так: «Це дорого. В хорошому сенсі дорого». Тобто за цілком бюджетну вартість я отримала парфум, що може посперечатись з люксом, чому дуже рада. Стійкість в аромату також доволі люксова, на моїй шкірі він тримається 5-6+ годин, з одягу відчуваю його і наступного дня.
P.S. Якщо вам тепер теж терміново хочеться цю Мадам, то обов’язково дивіться на акції, адже ціна на цей парфум часто змінюється і іноді його можна схопити ще вигідніше)).
Коментарі (0)