Елена

Gres Madame

Gres Madame

Вітаю 👋

Сьогодні поговоримо про чудовий парфум Gres Madame.

Я мала нагоду познайомитись з ним у шлейфі, після чого закохалась. Думала, обов'язково замовлю собі, та як часто це буває, відкладала покупку. А потім він зник, а коли з'явився, то змінилася його вартість. То ж дочекавшись гарних знижок, замовила не вагаючись.

Gres Madame

Трохи поговоримо про зовнішній вигляд. Флакон зі скла лаконічної форми, має кольоровий градієнт. Має наліпку з назвою парфуму. Кришка... пластикова, дешевенька. Та не в кришці щастя )

Піраміда аромату доволі цікава:

Початкова нота: Ананас, Грейпфрут, Кардамон
Нота серця: Біла фрезія, Магнолія, Півонія
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Сандал, Шкіра

Старт має яскравий та об'ємний. Я відчуваю аромат як фруктово-квітковий, збалансований та виважений, без гострих кутів. Я б його віднесла до вишуканої елегантності, яка має класичне звучання. Насичений, глибокий, з поступовим розкриттям. Базові ноти додають заземлення аромату та глибини. Шкіру я тут не відчуваю і це добре для мене. Вона скоріш виступає тут за терпкий акорд, який балансує. Також відчуваю ваніль, та її тут не багато, то ж аромат не скочується у сильну солодкість. На старті має віддалену подібність на Коко Мадемуазель, та в цілому парфуми різні.

Технічні характеристики також на висоті. Яскраве звучання, помітний шлейф, стійкість на моїй шкірі годин 6. Кількість нанесень має значення, бо можна задушити себе.

Парфумом дуже задоволена. Вважаю його перлиною у своєму сегменті.