Paco Rabanne Fame
Любителям Good Girl присвячується
Якщо хочеться аромата свята, шампанського та веселощів -вам треба обов'язково спробувати Fame.
Я в нього закохалась з першого пшику. Але на відміну від Good Girl Carolina Herrera (на яку цей аромат ну дуже схожий) , в спеку від Fame голова не буде боліти.
Fame вийшов у світ в 2022 році.
Початкова нота:Бергамот, Манго
Нота серця:Жасмин, Олібанум
Кінцева нота:Ваніль, Сандал
В парфумі дуже добре відчувається соковите і вміру солодке та життєрадісне манго🥭. Коли вдихаю аромат, згадуються смачні та прохолодні коктейлі на пляжі із мирного життя🍹.
Я не відчуваю лактонності як багато хто, чи хімозності. На моїй холодній шкірі аромат звучить по-тропічному!
До манго приєднується швидко цитруси та квіти. І хоча я не дуже люблю жасмин, тут він зовсім не агресивний. Звучить лаконічно і дуже романтично. Він навіть і не виділяється особливо, а просто звучить свіжим букетом квітів.
Аромат загалом не приторний. Немає тут надмірної солодкості, від якої кружиться голова і першить в горлі ( у мене так буває якраз на солодкі аромати влітку). Мене він зовсім не душить, але я впевнена, що в холод зазвучить ще яскравіше і дзвінкіше.
Ваніль та сандал надають люксовості: наче дорога пудра чи крем. База неймовірно приємна.
Стійкість: середня. На годин 5. На одязі звичайно довше. Але "ехо аромату" буде нагадувати про себе навіть після душу.
Компліментарний, чоловікам такі аромати зазвичай подобаються, вони люблять політкоректні солодощі.
Повнорозмірний флакон тепер являється моєю ціллю, бо він такий прикольний і незвичний.
Думала які у мене асоціації з цим ароматом? Чомусь для мене це аромат свята. Вечірок (які впевнена повернуться в наше життя), танців, феєрверків, сміху, келихів шампанського. Підійде під плаття з паєтками, під щось блискуче та яскраве.
Я впевнена, що цей аромат дарує настрій, бо він такий життєрадісний!
Для того щоб не помилитись, починайте з пробничка! Ще мені подобається їхній тревел варіант в формі ручки на 10 мл. Досить бюджетно виходить.
Дякую за увагу!✨
Коментарі (0)