Секрет бездоганного волосся в будь-який момент: Чому я не можу обійтись без сухого шампуню TIME OUT
Палочка-виручалочка, коли немає як помити голову, а виглядати треба гарно!
Це мій мастхев цілий рік. Хочу поділитися, чому саме цей сухий шампунь обираю вже декілька років поспіль і підсадила на нього багатьох подруг.
Почнемо з того, що я відношусь до тих людей, які миють голову 3 рази на тиждень. У мене немає потреби мити її частіше. Однак, іноді я користуюсь сухим шампунем, коли лінь у ранок середи встати й помити волосся, або банально не встигаю.
Що мене захоплює:
- Величезна лінійка ароматів. Випробувала всі, але на фото – мої фаворити: легкий оригінальний аромат, східні квіти, та ще мій фаворит - неперевершена вишня (закінчилась раніше, баночку не встигла сфотографувати). Є також тропічний аромат та солодка карамель для тих, хто любить солодші нотки.
- Шампунь працює швидко: надає об'єму, якщо волосся майже чисте, та дійсно освіжає та очищає й додає об’єму на більш забрудненому (жирному) волоссі.
- Легко наноситься, не лишає білих залишків, і що важливо – не пересушує шкіру голови. Просто наношу, масажую голову, розчесую густим гребінцем, даю 5-7 хвилин попрацювати і продуваю феном.
- Бюджетний і ефективний!
Раніше я пробувала сухі шампуні від go2b та сйос. Від них ефекту 0 і волосся робиться ще брудніше, вони його просто змочують, хоч по ціні вони значно дорожчі.
Однак є одне "але" в красивій історії ефективного сухого шампуню: Об'єму в баночці значно менше, ніж заявлено. Це розчаровує, адже шампунь швидко закінчується. Проте, попри цей недолік, я все одно час від часу купую його, бо на ринку зараз він для мене найкращий.
Яким сухим шампунем користуєтесь ви? поділіться досвідом ♥
Коментарі (0)