Хайлайтер Flower Knows Little Angel Embossed Highlighter від Китайського бренду
Косметика з найгарнішим дизайном, який я коли-небудь бачила. Нарешті я протестувала її і готова ділитися своїми враженнями. Чи варта Flower Knows своєї ціни?
Для початку хотіла б розповісти трохи про сам бренд.
В основі бренду Flower Knows лежать казки та витвори мистецтва, що мають на меті романтизувати світ. Кожен продукт ретельно спроектований і виготовлений з любов'ю та увагою до деталей. Унікальна естетика Flower Knows проявляється в кожній з фантастичних серій бренду.
Бренд було створено у 2016 році, і він одразу завоював прихильність жінок. Все ж таки така краса не могла не виділятися на полицях магазинів. У 2019 році компанія вивела свої продукти на ринок Японії, що стало початком міжнародної популярності. У 2022 році бренд вийшов вже на європейський ринок.
Дизайн спонукає вас мати цю косметику не в косметичці чи в ящику столу, а покласти її на видному місці, як прикрасу. Завжди приємно дістати дзеркальце в офісі, бо воно привертає увагу оточуючих.
Перейдемо до самого огляду продукту.
Про дизайн можна говорити вічно, особливо про його красу. Але я, мабуть, зосереджуся саме на якості пакування. Хайлайтер в руках відчувається люксово. Він трохи такий важкий, що наштовхує на думку, що це не дешевий пластик. Всі елементи декору на кришечці виконані чітко, рівно, без жодного зауваження. Замочок відкривається з приємним звуком люксової косметики. Він легко натискається і міцно закривається.
Всередині є сам продукт і дзеркало. Дзеркало не криве, зручне. Сам рефіл має відтиск з янголом. Цей відтиск неймовірний, багато деталей. І дивно, що він не витирається за 3-4 використання. Тобто у мене за півтора місяці він абсолютно чіткий.
Дизайн, оформлення і якість на 10+
Хайлайтер в рефілі виглядає білим. Я і хотіла собі такий морозний відтінок, бо теплі в мене вже є. На свотчах вже видно, що на шкірі він більш прозорий і добре втирається і розтушовується. Він блискучий, але при цьому на обличчі не видно самих блискіток. Тобто хайлайтер дає враження натурального сяяння. Він дуже дрібного помолу, легко переноситься як на палець, так і на пензлик, і так само легко віддається на шкіру.
Хайлайтер можна легко нашаровувати для того, щоб мати більш яскравий ефект.
На відео я показуюі як виглядає на обличчі і також свотчі на руці
Я користувалася ним як на роботу, так і на вечір. За рахунок нашаровування це було зробити легко. При нанесенні в один шар пензликом я отримую блискучу вуаль, дуже ніжну і делікатну. Якщо нанести пальцем або кілька шарів пензликом, то сяяння вже більш різке і яскраве. Це ідеально підійде для вечірніх макіяжів.
Носиться він теж добре. Витримує до кінця робочого дня. Блискітки не зникають за пару годин.
Я використовую також хайлайтер як дзеркальце. Кидаю собі в сумочку і потім так красиво дістаю, щоб поправити макіяж. Виглядає це неймовірно.
За півтора місяці використання сама упаковка не замазалася, туди не забилася косметика і бруд. Звичайно ж, я слідкувала за чистотою палетки, але часто це не допомагає. Тут же витерти кришечку дуже легко, навіть не зважаючи на складний багатоелементний дизайн.
Я в повному захваті від цього хайлайтера і не шкодую, що замовила його.
Коментарі (0)