Mandarinka

Легкий і ефективний сонцезахисний лосьйон Joko Blend SPF50+

Легкий і ефективний сонцезахисний лосьйон Joko Blend SPF50+

Цього року літо було дуже палюче, саме тому дуже важливо наносити SPF, щоб захиститись від опіків, а також в подальшому не мати пігментних плям. Якщо для обличчя я зазвичай більш ретельно обираю засіб, то для тіла - менш перебірлива. Цього року зрозуміла - як помилялась і чому варто обирати якісний засіб.

Випробовування цього лосьйону були дуже різні: і мітинги під сонцем, і просто прогулянки з відкритими плечима (а вони зазвичай горять першими), і відпустка на морі.

SPF для обличчя: був Сонцезахисний крем для обличчя Uriage SPF30+ → став Сонцезахисний крем для обличчя SPF50 Joko Blend. Порівняння робила тут: https://club.makeup.com.ua/post/48192/

Окрім того раніше не користувалась спеціальними кремами після засмаги, тому використовувала найпотужніший з кремів: Крем-батер для тіла Joko Blend Watermelon Body Butter https://club.makeup.com.ua/post/32480/ → став спеціальний охолоджуючий крем після засмаги

SPF для тіла я використовувала завжди найбюджетніший Біокон, але коли спробувала від Joko Blend - зрозуміла в чому різниця.

Лосьйон для тіла прийшов в спеціальній коробці з детальним описом продукту, він же продубльований і на пляшечці. У мене 100 мл засобу - думала на відпочинок не вистачить, але на двох на 8 днів не просто вистачило, але і залишилось ще засобу, тому можна сміливо брати 1 пляшечку.

Перша відмінність він бюджетний аналогів - це аромат, він не такий насичений, а більш приємний, парфумований. Окрім того він доволі швидко вивітрюється.

☀️ Має легку консистенцію, після нанесення не шкіра не липка, але пом’якшена. Впитується доволі швидко потрібно 2-3 хвилинки максимум. Наносити краще за 10-20 хвилин до виходу на вулицю.

☀️ При купанні в водоймі навколо вас немає маслянистих кіл, які інколи бувають від дешевих засобів. Окрім того, ви не відчуваєте лосьйон на тілі, немає маслянистості, або відчуття плівочки на тілі.

☀️ Звісно я намагалась притримуватись основних правил і годин коли можна бути на сонці, і в пікові години розраховувати тільки на крем або лосьйон не наймудріше рішення. Але бувають різні ситуації і лосьйон виручав в такі моменти.

☀️ Лосьйон дуже приємний і легкий у використанні. Має ніжний ненав’язливий парфумований запах, не залишає слідів, липкості на шкірі і не утворює плівочки.

☀️ Ідеально справляється з захистом від сонця - я не економила засіб і наносила його регулярно згідно з рекомендаціями. Ну і в пікові години не стояла під прямими сонячними променями. В результаті отримала приємну легку засмагу і ніде не обгоріла. Це моя особиста перемога.

☀️ Особисто у мене не викликав подразнень, шкіра добре відреагувала, не було запалень чи висипів (хоча спина у мене трошки проблемна в цьому плані).

Я дуже задоволена лосьйоном, оскільки він став моїм незамінним помічником на пляжі та врятував від палючого сонця 🌞