Kristina S

Парфум та шиммер в одному флаконі

Залишилося декілька днів до закінчення літа,але сонячні дні та тепло не закінчується. Тому сьогодні розповім про шиммер з яким я сяяла,у прямому сенсі в це літо і беру його з собою на початок осені

У MERMADE в асортименті раніше вже були представлені шиммери,але якщо Ви слідкуєте за брендом,то знаєте - вони оновили багато формул,упакувань та дизайнів своїх засобів на краще. Минулою версією я не користувалася,тому порівняти не зможу,але мені є що розповісти про оновлений шимер-спрей.

Ця маленька пляшечка зачаровує з першого погляду. Квадратна, форма із заокругленими боками зручно сидить у руці.
Завдяки прозорому пластику,можна одразу побачити усю красу шимеру.
Є дві наліпки на лицьовій та тильній стороні де вказана основна інформація.

Дозатор - розпилювач. Але при цьому він не розпорошує засіб,а видає тонкою струєю. Можна не турбуватися,він не "плюється",а акуратно подається.
Золотий елемент пасує до дизайну.

Об'єм - 100 мл. Розхід мінімальний.

Перед використанням краще струсити флакон,потому що постоявши, шиммер осідає шарами,які можна одразу побачити. Виглядає дуже гарно,ніби хвилі на узбережжі.
Єдиний недолік,який я помітила - надрукована дата виготовлення швидко затерлася.

Аромат - дуже соковитий, солодкий і тропічний. Він дуже знайомий мені,але я так і не згадала,що саме нагадує.
Я відчуваю суміш тропічних фруктів - персик,ананас,манго і усе це з вершковим кремом.

Самі Mermade описують аромат:" Соковита полуниця і стигле манго у поєднанні з ніжним молочним коктейлем".

Тепер найцікавіше - шиммер. Серія представлена у трьох відтінках. Як я зрозуміла по фото,у мене найтемніший. Але навіть він не помітний на трохи засмаглій шкірі. Не розтираючи, колір виглядає насичено.

Один натиск видає невелику краплю засобу,але він легко розподіляється тонким шаром і на одну руку мені достатньо двох натисків.
Головне не зволікати і розтирати швиденько,бо блискітки можуть не рівномірно лягти.

Також від зволоженості шкіри залежить розхід,адже на дуже сухій рідина буде швидше всотуватись.

Блискітки золотисті,дуже мілкі. Сяють просто неймовірно.
У тіні зблизька помітний жовтий шиммер,а на сонці - це космос з незліченною кількістю часточок.
Навіть після душу,якщо не використовувати мочалку, залишається невелика частина шиммеру.

Аромат я відчуваю першу годину яскраво,потім він повільно зникає.
Я використовувала шиммер навіть коли у тіні було +40 градусів. І тоді краще не наносити близько до обличчя(декольте та руки),бо насичений аромат буде душити.

Отже, це шиммер,що прикрасить будь-який відтінок шкіри. Він додає спецефекту. Під промінням сонця його неможливо не помітити.
Він не залишає липкості, неприємних відчуттів, розподіляється як вода.Таке враження, ніби нічого і не наносили,але тіло пахне і блищить.
Це мастхев на теплу пору року. Компактний флакончик зручно взяти із собою за потреби.

Дівчата,чи використовуєте Ви шиммер?