Чистикова Дар'я

Парфумований скраб для тіла з золотим шимером

Парфумований скраб для тіла з золотим шимером
Парфумований скраб для тіла з золотим шимером

Літо добігає кінця, але ще є можливість насолодитися останніми днями сезонного одягу. Пропоную вашій увазі одну цікаву знахідку від Joko Blend, котра підкреслить красу оголених плеч/ніжок/ручок та надасть образу особливого шарму — парфумований скраб для тіла з золотим шимером✨️

Він не тільки ефективно та делікатно приведе шкіру до ладу, а й додасть родзинки у вигляді мерехтиння та смачного аромату. Розповідаю детальніше ⬇️

Скраб представлений у картонній коробочці, всі наліпки по лінії відкриття присутні. Всередені сама баночка зі скрабом. Тут все стандартно, кришка відкручувальна, по відкриттю є фольгований прошарок, як захист скрабу при транспортуванні. Об'єм складає цілих 390 гр.

На вигляд скраб немов золотий пісок, при тому буквально золотий 😍 У ньому продивляються та гарно переливається цілий всесвіт блискіток.

Його консистенція достатньо ніжна та не надто щільна, абразивні частинки відчутні, але у використанні приємні, не дряпають та не царапають.

Аромат неймовірно смачний, такий ванільний та солоденький, піднімає настрій відразу як відкриваєш баночку.

У складі з основного:

✨️ Морська сіль (Sea Salt): Основний ексфоліант у скрабі. Вона механічно відлущує відмерлі клітини шкіри, покращує її текстуру і стимулює кровообіг. Морська сіль також містить мінерали, які можуть бути корисними для шкіри.

✨️ Сквалан (Squalane): Рослинний зволожувач, який допомагає зберегти вологу в шкірі, роблячи її м'якою і гладкою. Сквалан має відновлювальні властивості та не забиває пори, що робить його ідеальним для чутливої шкіри.

✨️ Кокосова олія (Coconut Oil): Має зволожуючі і пом'якшувальні властивості, а також антибактеріальні якості. Кокосова олія допомагає підтримувати шкіру в хорошому стані, надаючи їй м'якості і еластичності.

Перед використанням важливо перемішати скраб до однорідності. Його можна наносити як на суху, так і на вологу шкіру. Скрабування виходить дуже делікатне та м'яке.

Засіб дуже легко змивається і буквально тане на очах, не залишаючі сухості. Після використання крем для тіла не потрібен взагалі. Шкіра така ніжна, м'яка та оксамитова. Залишається приємна зволоженість, як після масажу з олійкою.

Відчуття липкості немає, також скраб не залишає слідів на одязі, можливо пару блискіток, не більше.

До речі щодо блискіток, при нанесенні —це як сяйво з космосу ✨️ Звичайно, після змивання більшість зникає, на шкірі залишається легке сяйво.

Окрема насолода це аромат, мені нагадує щойно спечені віденські вафлі з ваніллю, що щедро притрушені цукровою пудрою. Ви будете пахнути як цей десерт ще кілька годин.

Використовувати та і просто дивитися на цей скраб — це суцільна насолода. Таке мерехтіння, глибоке зволоження і живлення, просто кайф 🥰