Моє знайомство з Mermade
на що впав вибір для початку
Бальзам та гель для душу не вважаю повноцінними засобами для знайомства з брендом, тому було вирішено придбати щось з доглядової. Очікувано, що це стала маска для обличчя в її кративному пакуванні та крем для обличчя.
Mermade Party Cake
Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами, Це справді дієвий продукт, який допоможе очистити шкіру від зайвого себуму, звузити пори, зробити шкіру обличчя більш світлою та сяючою. Маска розроблена на кремовій основі, що дозволяє більш лагідно очищати шкіру, без ефекту стягнутості та зайвої сухості. Мʼяко наноситься, гарно розподіляється шкірою обличчя та легко змивається.
Ключові компоненти:
Каолін (біла глина) - природний мінерал, що гарно очищає шкіру від залишків себуму, заспокоює та відновлює шкіру обличчя, робить її світлішою та матовою. Сквалан - є не тільки джерелом антиоксидантів, що так необхідні шкірі, а і має чудові зволожуючі властивості. Також він допомагає відновити ліпідний барʼєр шкіри, що дозволить захистити шкіру від впливу зовнішніх факторів. Кольорові сфери створені за унікальною технологією із цукрів та целюлози, що робить їх чудовим біорозкладним продуктом. Вони не тільки надають масці цікавий вигляд цукрової глазурі, а і мають антиоксидантні властивості, що дозволяє допомогти захистити шкіру обличчя від впливу зовнішніх факторів.
Спосіб використання
Маска дуже легко та ніжно наноситься рівномірним тонким шаром (на попередньо очищену шкіру обличчя), чекаємо 10-15 хвилин та змиваємо теплою водою.
У мене не всі сфери чавляться,якщо сині та червоні -без проблем, то жовту я так і не змогла(
Маска має солодкий ваніль ний аромат цукрової глазурі.
Думаю, що для комбо-ефекту ще потрібно купити гель для вмивання.
Візуал
Паковання це окремий вид естетики - виглядає, як тістечко з гарним кремовим верхом. Я точно планую брати її на подарунки, тому що вона дійсно працює, має 100 мл, що робить її доволі бюджетною, особливо якщо брати на знижках. Також мені подобається естетика сироватки Mermade Vitamin Complex А, Е, С, В5 - також хочу її спробувати)
Зволожуючий крем для обличчя
В пару до маски взяла крем, але зараз він для мене з моєю жирною/комбінованою шкірою виявився заважким та зажирним, хоча дуже тішить що не липкий, тому чекаю коли стане прохолодніше, на наступне літо планую взяти флюід.
Оліго- та дисахариди у складі формули разом з гіалуроновою кислотою допомагають відновити природний зволожувальний фактор шкіри, усувають відчуття сухості та стягнутості, допомагають покращити еластичність. Завдяки оліям пінника лугового та виноградних кісточок засіб допомагає регулювати вироблення природного себуму, живить епідерміс, запобігає виникненню висипу та подразнень.
Особливості крему:
- рН засобу наближений до природного рН шкіри;
- містить активи з доведеною дією;
- має щільну текстуру, яка легко наноситься та всотується в шкіру;
- забезпечує інтенсивну зволожувальну дію, збалансоване живлення;
- покращує еластичність і текстуру епідермісу, робить шкірний покрив гладеньким і м'яким на дотик.
Красивий біло-рожевий дизайн тюбика робить його дуже привабливим.
Мені подобається, що крем не має віддушки.
Коментарі (0)