Оргазм від бритви?)
Бритва Wilkinson Sword Intuition Complete
Я прийшла в магазин, роздумуючи купити змінні касети Venus, якими користувалась вже багато років, роздивляючись, які ще варіанти є в асортименті, мене привабив дизайн бритви Intuition Complete від бренду Wilkinson Sword. Я зрозуміла, що вже відвикла робити вибір, не читаючи відгуки, тож швиденько переглянула відгуки в Makeup Club, схвальних відгуків було декілька і відома блогерка Strange Love писала, що ця бритва наче тільки ковзає, а не бриє, отже вибір було зроблено. Я придбала бритву з картриджем за 249 гривень, ціна була без знижки.
Вона має 5 лез та спеціальну смугу гелю для гоління, тож бритву можна використовувати як з кремом для гоління, так і без нього, змочивши теплою водою. Вказаний термін придатності для використання після відкриття 24 місяці.
Склад гелю для гоління:
PEG-115M, Zinc Stearate, Cyclodextrin, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Theobroma Cacao Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Maltodextrin, Aqua
Бритва виготовлена в Німеччині, а гель для гоління в Китаї.
Мої враження:
Процес гоління завжди був для мене тим, що я мушу робити, а не хочу, і я сподівалась, що ця бритва дещо полегшить цей процес. Я маю божественний крем для гоління від Barbers (про крем https://club.makeup.com.ua/post/43020/), тож я використовувала бритву з ним як звичайно: змочила шкіру теплою водою, розтерла на ній крем, а далі почалась магія, ще ніколи гоління не було для мене таким приємним, бритва дійсно дуже легко та приємно ковзає, мені навіть спершу здалось, що вона не голить взагалі, але ні, бритва голить і дуже якісно, нею неможливо порізатись і бритва не викликала роздратування. Бритва Wilkinson Sword Intuition Complete чудово справилась з волоссям під пахвами, на ногах та по лінії бікіні, хоча я не планувала оформлювати цю область, бритва голить так приємно, що мені хотілось голити ще і ще :) Тепер чекаю, доки волосся відросте, щоб поголити знову :)
Коментарі (0)