Beatysav

Скраб для шкіри голови корисно чи ні?

Скраб для шкіри голови корисно чи ні?

Раніше я скептично ставилась до скрабу для шкіри голови,поки сама не спробувала на собі. Після використання відчувала свіжість та повне очищення. Навіщо скраб для шкіри голови?

Очищення та відлущування. Дрібні абразивні частинки, присутні у складі, допомагають ефективно видалити залишки стайлінгу і олій, пил та інші забруднення, омертвілі клітини шкіри й токсини.Це особливо корисно, оскільки чиста шкіра голови сприяє здоровому росту волосся, запобігає засміченню фолікулів, покращує поглинання поживних компонентів подальшого догляду.Полвпшення текстури шкіри. Регулярне скрабування шкіри голови допомагає зробити її м’якшою та гладшою, реалізує протизапальний ефект. Це перетворює процес укладання волосся на комфортніший вплив і зменшує ризики пошкоджень.Регулювання періодичності миття голови. Занадто часте миття нерідко призводить до подразнення шкіри та потоншення волосся. Скраб дозволяє цьому протистояти. Запобігаючи надмірній жирності та регулюючи роботу сальних залоз, він збільшує проміжки між доглядовими процедурами. З його допомогою ви зможете контролювати жирність у прикореневій зоні й насолоджуватися приємним відчуттям свіжості без щоденного миття голови. Як правильно робити скраб для голови? На шкіру голови нанесіть скраб-пасту по лініях проділу, розсовуючи волосся. М'якими масажними рухами розподіліть скраб по всій поверхні волосся голови, проведіть масаж 2-3 хвилини. І все) Це дуже просто. Але треба враховувати свій тип шкіри голови щоб не нашкодити. Ще хочу спробувати скраб від Hollyskin,буду чекати поки закінчиться мій.