Victoria’s Secret Love Spell… і чи варто купувати підробку?
Victoria’s Secret Love Spell La Crème
Друзі, сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про один із моїх улюблених ароматів від Victoria’s Secret — це Love Spell La Crème. Я обожнюю місти для тіла! Я взагалі фанатка ароматів, але тільки тих, що ніжні й ненав'язливі. Насичені парфуми мене буквально душать. Був період, коли через алергію я взагалі не могла користуватися парфумами. На щастя, це пройшло, але навіть зараз я обираю щось легке і повітряне, як ці місти. 💕
У Victoria’s Secret у мене є кілька фаворитів, але цей аромат поки що лідер. Що в ньому особливого? Ну ось, уявіть собі:
"Нотки збитої ванілі, оксамитової магнолії, квітучого персика, вершкової деревини та карамелізованого яблучка — створюють кремову хмаринку насолоди". 😍 Як на мене, це дійсно солодкий, фруктово-кремовий, обволікаючий аромат, який огортає ніжністю і прохолодою.
Це той аромат, який хочеться відчувати на собі щодня, але давайте будемо чесними — стійкість у містів не на висоті. На мені він тримається пару годин, але на одязі затримується довше. Проте іноді кількох годин ніжності саме те, що потрібно, щоб підняти настрій!
А тепер перейдемо до теми підробок. У мене вже є кілька оригінальних ароматів від VS, але одного разу до моєї колекції випадково потрапила підробка. Як це сталося? Розповідаю! 😅
У нашому супермаркеті відкрили куточок з косметикою, і там були ціла купа продуктів Victoria’s Secret. Я, звичайно ж, одразу взяла один із них — як тут втриматися? Але як тільки вдома відкрила флакон і вдихнула, зрозуміла: щось тут не те. 😬 Замість звичного аромату — різкий, неприємний аромат, який одразу відсилає до тих "люксових аналогів", які я колись отримала на тестування і від яких одразу відмовилась. Цей дивний відтінок у ароматі просто видає підробку!
Моя вам порада: краще витратити трохи більше, але купити оригінал. У цьому випадку ви отримаєте справжнє задоволення від аромату, без неприємних сюрпризів.
Тож, друзі, обирайте якість і насолоджуйтеся ароматами, які дійсно дарують радість!
Коментарі (0)