І де ж салонний ефект?… Філер пробувала, тепер на черзі маска
Маска для волосся, салонний ефект за 8 секунд Masil 8 Seconds Salon Hair Mask. Моя спроба врятувати волосся
Загалом бренд Masil люблю. Раніше подобалися їх філлери (зараз наче не дуже), тепер подобаються шампуні, а от маски я ще не пробувала 🤔 Порадувала подруга як 🆘-засіб, тепер пробую.
Пов’язано це з тим, що моє волосся через стрес, ремонт, недавнє тонування, дуже зіпсувалося. Стало сухим, ламким і чесно кажучи, нічого з асортименту на поличках не рятує так, як би хотілося…
У мене маска в найменшому об’ємі 8 мл, якої повинно вистачити на раз. Також виробник представляє 200 мл та 350 мл.
Відривна лінія має пунктир, тому розпакувати дуже легко, можна обійтися без ножиць.
Текстура спочатку водичкова і прозора. Змішую з водою 1:1 і при замінування утворюється густенька біла маска.
Тобто по факту це теж свого роду філер 🥲
Аромат приємний, такий фруктово-ментоловмй, косметичний, солодкуватий. Свіжий, можливо для когось різкуватий.
Порція доволі невелика, але вистачає на одне повноцінне використання. У мене волосся трохи нижче лопаток, середньої густини, тоненьке.
Наношу і залишаю довше, ніж на 8 секунд, на декілька хвилин, до 5-10.
Склад маски містить кілька активних компонентів, які можна розділити на дві категорії: екстракти рослин і амінокислоти/протеїни.
Екстракти рослин:
Spirulina Platensis Extract – водорості, що містять антиоксиданти та вітаміни, можуть покращувати живлення шкіри.
Acorus Calamus Root Extract – має антисептичні властивості, може покращувати стан шкіри.
Calendula Officinalis Flower Extract – заспокоює і відновлює шкіру.
Camellia Sinensis Leaf Extract (зеленого чаю) – антиоксидант, що зменшує запалення.
Carum Petroselinum (Parsley) Extract – має антиоксидантні властивості.
Centella Asiatica Extract – відомий своїми загоювальними та відновлювальними властивостями.
Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract – має освітлювальні та антисептичні властивості.
Ginkgo Biloba Leaf Extract – антиоксидант, покращує кровообіг.
Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract – освітлює шкіру, зменшує пігментацію.
Houttuynia Cordata Extract – має протизапальні та антисептичні властивості.
Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract – заспокоює і має антисептичні властивості.
Oryza Sativa (Rice) Bran Extract – зволожує і надає антиоксидантний захист.
Perilla Frutescens Leaf Extract – має антиоксидантні і протизапальні властивості.
Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract – має антисептичні та антивікові властивості.
Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract – багатий на вітаміни і антиоксиданти.
Chrysanthemum Zawadskii Extract – має антивікові та заспокійливі властивості.
Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract – містить вітамін C, покращує текстуру шкіри.
Амінокислоти/протеїни:
Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Proline, Threonine, Valine, Isoleucine, Histidine, Cysteine, Methionine – амінокислоти, які можуть зволожувати і живити шкіру.
Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein – протеїни, що покращують текстуру шкіри і волосся.
Виробник обіцяє, що цих активних компонентів у складі велика концентрація, однак на початку все ж таки спирти, ароматизатор, а лише тоді активи…🥲
Перейдемо до РЕЗУЛЬТАТУ
Ще під час змивання відчуваю яким м’яким і гладеньким стало волосся, а ще воно пряме. Змивається, до речі, дуже легко і швидко.
Наношу термозахист і вкладаю звичним способом.
Волосся після укладки перестало бути таким м'яким як відчувалось під водою. Однак у день застосування волосся перестало плутатися, сковзить крізь пальці. на наступний день знову, на жаль, плуталося.
Також мені не вистачає блиску, здорового сяяння волосся.
Не зовсім такого результату я бажала і власне очікувала.
Тому цю маску навряд чи повторю, можливо зелену, бо також радила подруга, але це не точно...
Бо наразі планую серйозно підійт до вирішення проблем волосся після тонування, яке з вимиванням пошкоджувало волосину. Тому робитиму все для збереження якісної здорової довжини. Ретельніше підходитиму до вибору масок, жодних філерів через спирти у складі.
Усім пишних кіс до поясу 😉
Коментарі (0)