Качайло Тетяна

Шампунь пілінг проти лупи Dercos.

Нещодавно я натрапила на шампунь-пілінг, який обіцяє позбавити від лупи. Будучи власницею довгого, але дуже неслухняного волосся, я завжди перебуваю в пошуках засобу, який зможе не лише очистити мою шкіру голови, але й повернути волоссю здоровий вигляд. Лупа для мене — періодична проблема, яку складно ігнорувати, тому я вирішила дати цьому шампуню шанс.

Перш за все, що мене приємно здивувало — це відчуття чистоти, яке залишалося після миття. Скрабуючі частинки м’яко масажують шкіру голови, позбавляючи від накопичених забруднень та ороговілих частинок. Під час намилювання голови відчувається легка прохолода (свіжість). Після першого ж використання я помітила, що волосся виглядало свіжішим, і цей ефект тривав кілька днів. Важливо, що шампунь справді працює проти лупи: її стало помітно менше вже через декілька тижнів використання. Звісно, не можу сказати, що вона зникла повністю, але результат однозначно вартує уваги.

Окремо хочеться відзначити зручність використання. Пляшка зручна, приємна на дотик, добре лягає в руку, аромат шампуню не дуже виражений, приємний. Моє волосся тепер не тільки чисте, а й менш неслухняне, а шкіра голови — в рази здоровіша.

Якщо ви, як і я, боретеся з лупою та шукаєте продукт, який дійсно може допомогти, цей шампунь-пілінг може стати вашим порятунком.