Pilirina 💛💙

Barbers Tattoo: незамінний для тих у кого є татуювання чи перманентний татуаж

Barbers Tattoo: незамінний для тих у кого є татуювання чи перманентний татуаж
Barbers Tattoo: незамінний для тих у кого є татуювання чи перманентний татуаж

Крем для догляду за татуюванням від бренду Barbers є інноваційним продуктом, розробленим спеціально для підтримки яскравості тату. Цей засіб поєднує потужні натуральні компоненти, які заспокоюють та зволожують шкіру, забезпечуючи тривалий ефект та захист від негативних зовнішніх факторів. А головне - не містить шкідливих речовин, таких як парабени та синтетичні барвники.

Barbers Tattoo Care Cream має багатий активний склад. Містить олії макадамії та календули, які забезпечуюють інтенсивне зволоження шкіри. Пантенол і алантоїн заспокоюють подразнення, зменшують запалення, сприяють швидкому загоєнню шкіри після нанесення татуювання. Завдяки бісабололу, отриманому з ромашки, створює захисний бар'єр на поверхні епідермісу, який допомагає знизити ризик виникнення інфекцій та подразнень. А вмісту синтетичного бджолиного воску та цетеарилового спирту легко наноситься, швидко вбирається, не залишаючи жирного сліду. Має приємний аромат з нотками сандалу та пачулі, доповнений свіжістю апельсина та бергамота. Гіпоалергенний.

Син дуже задоволений Tattoo Care Cream. У ньому є абсолютно всі компоненти, які потрібні для загоєння свіжого тату та підтримки його яскравості. Не потрібно купувати засоби окремо, все в одному флаконі, зробленого з якісного пластику з дозатором. Виробник і тут продумав концепцію, щоб менше бактерій потрапляло на шкіру.

Я б рекомендувала придивитися до нього ще дівчаткам, які зробили свіжий перманентний макіяж або вже його мають. Бо замість того, щоб повторно оновлювати та переповнювати шкіру пігментами, краще підтримати колір завдяки Tattoo Care Cream.

А ви доглядаєте за своїм татуюванням чи перманентним мейком, признавайтеся? 😉